Nejprodávanější Kniha - září 2021
horory

Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Vyhlídka na věčnost
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
Frankenstein - 10%
(1x)
Frankenstein is the most famous novel by Mary Shelley: a dark parable of science misused. Victor Frankenstein, a brilliant but wayward scientist, builds a human from dead flesh. Horrified at what he has done, he abandons his creation.
horory

Frankenstein

329 Kč
296 Kč
Providence Omnibus
(2x)
Opulentní hororový komiks Alana Moora je právem oslavován jako jedna z nejobsáhlejších knih věnujících se znepokojujícím motivům Lovecraftova díla.
horory

Providence Omnibus

1 798 Kč
Achernar
(1x)
Jmenuje se Patricie. Během jediného dne přišla o práci a ocitla se na ulici. K tomu má tajemství – cosi, co nedokáže definovat ani vylovit z paměti. Psychopat jí už několik měsíců šlape na paty...
horory

Achernar

269 Kč
Děs sídla Wake's End
Román odehrávající se v průběhu pěti staletí, je temný gotický thriller o vražedné posedlosti a touze jedné dívky roztáhnout křídla a být volná.
horory

Děs sídla Wake's End

359 Kč
Devoluce
Sopka Mount Rainier vybuchla a malá obec vybavená nejmodernější technologií, usazená hluboko v horách je odříznuta od civilizace i dodávek potravin. Zima se blíží a z lesa se ozývá záhadné vytí.
horory

Devoluce

324 Kč
Mexická gotika
(3x)
Gotický horor z prostředí mexické smetánky.
horory

Mexická gotika

341 Kč
Rybář
(2x)
Na severu státu New York vytéká z přehradní nádrže Ashokan potok, o kterém se mnoho neví – vlastně ani to, jak dlouho už tudy teče.
horory

Rybář

359 Kč
Světová válka Z
(1x)
Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho.
horory

Světová válka Z

333 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>