Nejprodávanější audioknihy ke stažení - září 2021

Kam běží modrá liška - 20%
(3x)
Vodníci a strašidla z Kampy, domovní znamení na malostranských domech. O tom všem je tato kniha, která nás v pohádkových příbězích provází nejkrásnější částí Prahy.
Ukázky

Kam běží modrá liška

139 Kč
111 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi - 20%
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.
Ukázky

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

199 Kč
159 Kč
Kytice II. - 20%
(3x)
Ve slavné básnické sbírce K. J. Erbena je 13 balad. Vy už znáte album Kytice 1, kde bylo sedm básní, Kytice 2 obsahuje dalších šest. Je mezi nimi ta nejslavnější - Vodník.
Ukázky

Kytice II.

69 Kč
55 Kč
Moc přítomného okamžiku - 6%
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
312 Kč
Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák - 6%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Antonína Dvořáka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč se nechtěl stát řezníkem.
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák

127 Kč
119 Kč
Neplač, muchomůrko - 20%
(1x)
Vyprávění o dívence, která bydlí se svými rodiči v hájovně a toulá se bezstarostně lesem okouzlena vším, co v něm žije a roste. Holčička při svých toulkách po lese zažívá mnohá dobrodružství se zvířátky i s mnoha dalšími živými i neživými "obyvateli" lesa.
Ukázky

Neplač, muchomůrko

69 Kč
55 Kč
Nové příběhy a písničky včelích medvídků - 20%
Pohádkové příběhy včelích kluků z pera Evy Košlerové na této audioknize vypravuje Václav Vydra.
Ukázky

Nové příběhy a písničky včelích medvídků

69 Kč
55 Kč
Osudy dobrého vojáka Švejka - 20%
Raritní bonus ke kompletu Osudy dobrého vojáka Švejka.
Ukázky

Osudy dobrého vojáka Švejka

69 Kč
55 Kč
Osudy dobrého vojáka Švejka I. - 20%
Josef Švejk, slavný hrdina románu Jaroslava Haška, představuje v našem životě téměř mýtus. Švejkovství je ve světě mnohdy považováno za výraz české národní povahy. Generace čtenářů znají zpaměti celé pasáže z této proslulé knihy. Tak, jako je spojen obraz
Ukázky

Osudy dobrého vojáka Švejka I.

139 Kč
111 Kč
Poslední Mohykán - 20%
historicko-dobrodružný slavný příběh z pera amerického spisovatele Jamese Fenimora Coopera. Na audioknize zazní Otakar Brousek, Marek Vašut či Luděk Kopřiva.
Ukázky

Poslední Mohykán

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 316 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>