Nejprodávanější e-knihy - září 2021
historické romány

Ďábel v zrcadle - 20%
(5x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
historické romány
Ukázky

Ďábel v zrcadle

228 Kč
182 Kč
Dvojí ortel
Čechy, 50. léta 17. století. Život Vojtěcha Kamarýta, kdysi zámožného měšťana a úspěšného obchodníka, skončil před čtyřmi lety, když ztratil celou svou rodinu, majetek i čest. Nebo si to alespoň myslel.
historické romány
Ukázky

Dvojí ortel

199 Kč
Poutník před branami moudrosti - 20%
Uznávaný irský spisovatel John Boyne představuje v ambiciózním mytickém vyprávění Poutník před branami moudrosti skupinu postav, jejichž životy budeme sledovat v čase i prostoru, dokud se jejich osudy nenaplní...
historické romány
Ukázky

Poutník před branami moudrosti

319 Kč
255 Kč
Sem s tím Skotem - 20%
(1x)
MacTaggertovi bratři mají jeden jediný úkol: najít si anglické nevěsty, jinak přijdou o všechno! Coll MacTaggert, vikomt Glendarril, je vysoký, drsný skotský horal, který nerad někoho poslouchá.
historické romány
Ukázky

Sem s tím Skotem

249 Kč
199 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
historické romány
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Bratrstvo růžového kříže
Prahu na sklonku 16. století vyděsí letáky záhadného Bratrstva růžového kříže, které se přes noc objevují na vratech kostelů. Jejich autoři slibují příchod dne osvícení a rozdrcení ďábla nevědomosti.
historické romány
Ukázky

Bratrstvo růžového kříže

189 Kč
Karel IV. a koruna římských králů - Vzkříšené srdce Evropy - 20%
Karel Lucemburský se jako nový panovník navrací z vítězného tažení proti Ludvíku IV. Bavorovi, kterým si upevnil postavení římsko-německého krále. Přichází do vydrancovaných Čech, kde mu patří snad jen ta koruna, kterou se – až bude dokončena – chystá dát korunovat za krále.
historické romány
Ukázky

Karel IV. a koruna římských králů - Vzkříšené srdce Evropy

249 Kč
199 Kč
Královská štvanice - 20%
(1x)
V lesích kolem hradu Křivoklátu pořádá král Jan Lucemburský štvanici na jeleny. V jejím průběhu je zabit královský lovčí Hynek z Bukové. Šlo jen o nešťastnou náhodu nebo o úmyslnou vraždu. Jan Lucemburský se dokonce domnívá, že obětí této vraždy se měl stát on sám.
historické romány
Ukázky

Královská štvanice

179 Kč
143 Kč
Křehká krása - 20%
(2x)
V durynské vesnici Lauscha běžel život po staletí stále stejně. Zdejší skláři byli vyhlášení svým uměním, které předávali z otce na syna. Joost Steinmann vedl úspěšnou rodinnou dílnu, přestože měl jen tři dcery. Když ale nečekaně zemřel, zůstaly Johanna, Ruth a Marie bez peněz.
historické romány
Ukázky

Křehká krása

382 Kč
306 Kč
Pilíře země - 20%
(1x)
Rozsáhlý historický román z pera mistra akčních thrillerů Kena Folletta líčí příběh odehrávající se v Anglii 12. století. Na pozadí mocenských politicko-náboženských sporů sleduje po půl století osudy několika lidí, kteří zasvětili život výstavbě katedrály.
historické romány
Ukázky

Pilíře země

419 Kč
335 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 207 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>