Nejprodávanější e-knihy - září 2021
fantasy

Střet králů - 20%
(2x)
Druhá kniha z řady Píseň ledu a ohně. Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
fantasy
Ukázky

Střet králů

388 Kč
310 Kč
Mega hustej nářez - 20%
(9x)
Napjatě očekávaný závěr trilogie Bratrstvo krve, který jeho autor dopsal v dešti kulek na své brazilské misi.
fantasy
Ukázky

Mega hustej nářez

229 Kč
183 Kč
Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
fantasy
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Pět temných osudů - 20%
(1x)

Sestra se postaví sestře, mrtví nemrtvým. Velkolepé finále série Temné koruny. Po hrozivém střetu s královnou Katharine leží povstání v troskách. Julesina kletba se vymkne kontrole a je pouze na Arsinoe, aby našla lék.

fantasy
Ukázky

Pět temných osudů

299 Kč
239 Kč
Příběhy vašeho života - 20%
(1x)
Nové vydání kultovní sbírky sci-fi povídek, která se stala předlohou filmu Příchozí.
fantasy
Ukázky

Příběhy vašeho života

249 Kč
199 Kč
Půl války - 20%
(1x)
Otec Jarvi musí splnit svůj slib a pomstít se vrahům svého otce. Stařena Wexen se ale připravuje na válečné tažení, jaké svět ještě nezažil. Situace vypadá beznadějně, v Jarviho alianci se skrývá zrádce a osud všech závisí na rozhodnutích mladé princezny z vyplněného Throvenska.
fantasy
Ukázky

Půl války

279 Kč
223 Kč
Spasitel Duny - 20%
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
fantasy
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
183 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

fantasy
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Tanec s draky - 20%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
fantasy
Ukázky

Tanec s draky

488 Kč
390 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 205 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>