Nejprodávanější e-knihy - září 2021
fantasy

Předběžné varování - 20%
Autor s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne. Soubor povídek, který zaměstná mysl, sevře u srdce a zatřese s duší.
fantasy
Ukázky

Předběžné varování

179 Kč
143 Kč
Hra o trůny - 20%
(3x)
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
fantasy
Ukázky

Hra o trůny

388 Kč
310 Kč
Nikdykde - 20%
(4x)
Román Nikdykde, vydaný poprvé v roce 1997, ohlásil příchod velkého talentu a stal se etalonem pro všechny další městské fantasy. V následujících letech vyšel v několika verzích, jak britských, tak upravených pro Američany.
fantasy
Ukázky

Nikdykde

179 Kč
143 Kč
Záludné léto - 20%
(5x)
Když se ve vesnici Rushpool začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, zda se na zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
fantasy
Ukázky

Záludné léto

198 Kč
158 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Fakt hustej nářez - 20%
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
fantasy
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
167 Kč
Griša - Zkáza a naděje - 20%
(3x)
Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou.
fantasy
Ukázky

Griša - Zkáza a naděje

249 Kč
199 Kč
Píseň severu - 20%
(1x)
Další příběh ze světa Písně oceli nabízí dobrodružství, akci, humor i vášeň v duchu nejlepších příběhů meče a magie.
fantasy
Ukázky

Píseň severu

279 Kč
223 Kč
Studie kouzel - 20%

Kořeny kouzel sahají hluboko. Druhý díl akční fantasy série.  Po útěku z Ixie má Jelena v Sitii, dlouho ztracené domovině, šanci znovu se setkat s rodinou. Ale cizí země má vlastní tajemství, a navíc zde s Jelenou jednají jako s nepřítelem. A to i ti, kteří by měli stát na její straně - třeba vlastní bratr.

fantasy
Ukázky

Studie kouzel

299 Kč
239 Kč
Šedý lovec - Warhammer 40 000 - 20%
V krutém světě jednaačtyřicátého tisíciletí je galaxie zmítána válkou. Mezi lidstvem a jeho naprostou zkázou stojí jen mariňáci Hvězdné pěchoty, z nichž nejbojovnější jsou Hvězdní vlci.
fantasy
Ukázky

Šedý lovec - Warhammer 40 000

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 205 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>