Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2021
všeobecné a ostatní

Bezlepková dieta - 11%
Tato publikace je svým obsahem ojedinělá na českém trhu. Je to první kniha, která spojuje požadavky diabetické respektive redukční diety při současné nutnosti vyloučit lepek ze stravy.
všeobecné a ostatní

Bezlepková dieta

164 Kč
146 Kč
Čchi-Kung - 11%
Čchi-kung je tradiční čínské cvičení pro zdraví a dlouhověkost, založené na správném dýchání a proudění energie (čchi) v těle, které vzniklo již před více než 3 000 lety.
všeobecné a ostatní

Čchi-Kung

224 Kč
199 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
všeobecné a ostatní

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
všeobecné a ostatní

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
všeobecné a ostatní

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
všeobecné a ostatní

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Vaříme pro miminka - 11%
Když děťátko přijde na svět, ještě není „hotové“. Potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše.
všeobecné a ostatní

Vaříme pro miminka

179 Kč
159 Kč
Stačí jen málo - 11%
Tato kniha nabízí jednoduchá cvičení, která mají chránit proti stresu, zlepšovat náladu a budovat větší emoční odolnost.
všeobecné a ostatní

Stačí jen málo

89 Kč
79 Kč
Vaříme pro kojence a batolata - 11%

Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata. Naprostý bestseller mezi kuchařkami pro děti.

všeobecné a ostatní

Vaříme pro kojence a batolata

314 Kč
279 Kč
Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
všeobecné a ostatní

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>