Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2021
osobní rozvoj

Zázračný úklid - 11%
(1x)
Poznejte originální umění, díky němuž se spolehlivě zbavíte nepořádku a náležitě si uspořádáte věci.
osobní rozvoj

Zázračný úklid

269 Kč
239 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 11%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
osobní rozvoj

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
279 Kč
Kreativní zápisník - 11%
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
260 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
osobní rozvoj

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já - 11%
(5x)
Revidované vydání Jungova pozdního díla, odrážejícího autorovo hluboké zaujetí západní myšlenkovou a náboženskou tradicí, ale také budoucností této tradice; čtenář v něm nalezne nejpodrobnější popis archetypu celosti a řádu – bytostného Já.
osobní rozvoj

AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já

783 Kč
696 Kč
Detoxikuj život - 11%
(3x)
Pokud nemáte rádi zbytečnou omáčku a nejste s vaším životem spokojeni, otevřete tuto knihu a začněte žít jinak. Hned. Máte to ve svých rukou víc, než si možná připouštíte.
osobní rozvoj
Ukázky

Detoxikuj život

251 Kč
223 Kč
Král panna - 31%
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna i osudová žena.
osobní rozvoj

Král panna

358 Kč
248 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 322 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 33 > >>