Nejprodávanější knihy - září 2021
psychologie

Molekuly emocí - 11%
(3x)
Ve své průkopnické knize Molekuly emocí Candace Pert poskytuje překvapivé a přesvědčivé odpovědi na tyto a další náročné otázky, o kterých vědci a filozofové uvažovali už po staletí.
psychologie

Molekuly emocí

395 Kč
351 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
psychologie

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
psychologie

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já - 11%
(5x)
Revidované vydání Jungova pozdního díla, odrážejícího autorovo hluboké zaujetí západní myšlenkovou a náboženskou tradicí, ale také budoucností této tradice; čtenář v něm nalezne nejpodrobnější popis archetypu celosti a řádu – bytostného Já.
psychologie

AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já

783 Kč
696 Kč
Demence - Hodnoticí techniky a nástroje
Cílem monografie je v ucelené podobě zpracovat problematiku měřicích nástrojů pro vybrané domény u pacientů s demencí – výživu, bolest, funkční stav, riziko vzniku dekubitů, bezpečnost, kognitivní funkce, delirium, poruchy chování a nálady a kvalitu života.
psychologie

Demence - Hodnoticí techniky a nástroje

161 Kč
Dospělé děti alkoholiků - 11%
Když se v 80. letech minulého století začala autorka zabývat rodinami lidí závislých na alkoholu, vstupovala na neznámé území a trvalo ještě několik let, než se z její knihy Dospělé děti alkoholiků stal bestseller.
psychologie

Dospělé děti alkoholiků

305 Kč
271 Kč
Král panna - 31%
Kniha Král panna vznikla jako interpretace ruské pohádky Car panna, v níž se vyskytuje mnoho důležitých archetypů postav: zemřelá matka, věčně nepřítomný otec, který se znovu ožení, macecha, která se zamiluje do nevlastního syna i osudová žena.
psychologie

Král panna

358 Kč
248 Kč
Malé velké pravdy: Každodenní zamyšlení - 11%
Někdy nám stačí i pouhá jedna věta k tomu, abychom si uvědomili, že jdeme špatně, a změnili směr.
psychologie

Malé velké pravdy: Každodenní zamyšlení

233 Kč
207 Kč
Mandaly - 11%
Výbor obsahuje tři Jungovy příspěvky na téma mandal: „K empirii individuačního procesu“, „O symbolice mandaly“, „Mandaly“.
psychologie

Mandaly

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 258 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>