Nejprodávanější tituly - září 2021
osobnosti a osudy

Hana Hegerová - Královna šansonu - 11%
(1x)
Druhé, rozšířené vydání knihy Miroslava Graclíka se snaží představit život a kariéru této významné zpěvačky a osobnosti československé kultury v biografii, která je prokládána množstvím fotografií, citátů a rozhovorů.
osobnosti a osudy

Hana Hegerová - Královna šansonu

449 Kč
399 Kč
Listy z Kostnice - 11%
Nové vydání Husových Listů z Kostnice zprostředkuje současnému čtenáři myšlení významného českého kněze, kazatele, teologa a myslitele, který se stal symbolem zápasu svědomí jednotlivce s mocenskou elitou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Listy z Kostnice

197 Kč
175 Kč
Mikuláš Teich: Moje století (1918-2018) - 11%
Život Mikuláše Teicha byl dlouhý doslova jako jedno století. Narodil se ještě za Rakouska-Uherska a vyrůstal v masarykovském Československu, které nikdy nepřestal obdivovat. Přesto republiku dvakrát opustil.
osobnosti a osudy

Mikuláš Teich: Moje století (1918-2018)

360 Kč
320 Kč
Nejšťastnější muž na Zemi
(5x)

Život může být krásný, když si ho krásný uděláš. Je to na tobě.

Eddie Jaku se vždy považoval primárně za Němce a až pak za Žida. Byl hrdý na svou zem. To se však změnilo v listopadu 1938, kdy ho zbili, zatkli a poslali do koncentračního tábora.

osobnosti a osudy

Nejšťastnější muž na Zemi

279 Kč
Příběhy sportovců, které políbila múza - 11%
Vlasta Burian, Johnny Weissmüller, Erich Tylínek, Sonja Henie, Lino Ventura, Dick Francis, Bud Spencer, Jurij Vlasov, Josef Nálepa, Toller Cranston. V pořadí daném rokem jejich narození obsahuje kniha deset příběhů těchto osobností, které svůj život zasvětily dvěma zdánlivě tak rozdílným fenoménům, jako jsou sport a umění
osobnosti a osudy

Příběhy sportovců, které políbila múza

323 Kč
287 Kč
Rozhovory.de - 11%
Toto je kniha rozhovorů se spisovateli, které spojuje německý jazyk. Jsou mezi nimi zástupci několika generací, ženy i muži, Rakušané i Švýcaři, západní i východní Němci.
osobnosti a osudy

Rozhovory.de

314 Kč
279 Kč
Z mého života - 11%
(1x)
J. W. Goethe, obecně známý hlavně jako autor Fausta, byl nejenom dramatik, ale i básník, romanopisec, přírodovědec a rovněž politik – poradce tehdejší vrchnosti. Jeho autobiografie proto daleko přesahuje hranice životopisného textu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Z mého života

626 Kč
556 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Hvězdy na čtyřech kolech 3 - 11%
Třetí pokračování knihy Hvězdy na čtyřech kolech přináší medailonky dalších dvaceti předních českých automobilových závodníků. Všichni dosáhli významných úspěchů na domácích i mezinárodních tratích.
osobnosti a osudy

Hvězdy na čtyřech kolech 3

356 Kč
316 Kč
Nikdo nás nečekal - 11%
Autobiografie akademické malířky, přeživší holocaustu, Helgy Hoškové-Weissové je vpravdě fascinující čtení. Vzpomíná na své idylické dětství v předválečné Praze, na své rodiče, prarodiče a širší rodinu. Příběhy těch, kteří se již nikdy nevrátili ...
osobnosti a osudy

Nikdo nás nečekal

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 367 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 37 > >>