Nejprodávanější tituly - září 2021
filosofie a náboženství

Metafyzika - 11%
Jeden ze základních textů řecké filosofie. Co je vlastně skutečné? Jednotlivé nebo obecné? Platón tvrdil, že skutečnost přísluší pouze obecným idejím a jednotlivosti jsou jen nedokonalé... Podle Aristotela, který s Platónem nesouhlasí...
filosofie a náboženství

Metafyzika

360 Kč
320 Kč
Narodil se král - 11%
Knížka s odklápěcími obrázky vypráví zábavným způsobem příběh prvních Vánoc. Kromě převyprávění populárního biblického příběhu vtahuje kniha dětské čtenáře také otázkami, které podněcují pozorovací talent, paměť a uvažování o ději. Pro děti od 3 let.
filosofie a náboženství

Narodil se král

170 Kč
151 Kč
Nietzsche a bludný kruh - 11%
V úvaze na pomezí filologie, filosofie a básnictví Klossowski Nietzscheho představuje jako pisatele, který promýšlí i sebe sama – své iluzivní já – coby pole pudů, myšlenek a jejich vzájemných střetů.
filosofie a náboženství

Nietzsche a bludný kruh

288 Kč
256 Kč
Cava’at Ha-RIBaŠ - 11%
Kniha představuje čtenářům chasidismus, podnětné lidové hnutí, které vzniklo v rámci východoevropského judaismu osmnáctého století, na příkladu jednoho z prvních chasidských spisů.
filosofie a náboženství

Cava’at Ha-RIBaŠ

267 Kč
238 Kč
Kérky na srdci - 11%
Autor je americký jezuita, který už více než třicet let požehnaně působí mezi mladistvými členy gangů v Los Angeles. Otec Greg je vynikající a vtipný vypravěč, ale především Boží muž na svém místě, vyzařující Kristův soucit a bezpodmínečné přijetí.
filosofie a náboženství

Kérky na srdci

314 Kč
279 Kč
Mít, nebo být? - 11%
(2x)
Erich Fromm, jehož humanistické knihy již psychologii a filozofii zpřístupnily čtenářům několika generací, zde analyzuje povahu západní společnosti, hledá původ jejích problémů a nabízí alternativu jejího vývoje.
filosofie a náboženství

Mít, nebo být?

296 Kč
263 Kč
O svobodě myšlení a slova - 11%
(1x)
John Stuart Mill (1806-1873) je nejvlivnějším anglicky mluvícím filozofem 19. století. V anglosaském světě patří mezi nejznámější Millovy texty jeho spis O svobodě, který vyšel v roce 1859 a z kterého vám předkládáme druhou kapitolu...
filosofie a náboženství

O svobodě myšlení a slova

81 Kč
72 Kč
Tao / Krištof Kintera - 11%
(1x)
Čtvrtou a prozatím poslední knihou edice ilustrovaný Český Laozi/Lao-c´, která představila velké české překlady Tao te ťingu, je původní překlad Rudolfa Dvořáka z roku 1920, s výtvarným doprovodem Krištofa Kintery.
filosofie a náboženství

Tao / Krištof Kintera

504 Kč
448 Kč
Thovt – Transformační klíč - 11%
(1x)
Tato kniha je opravdovou symfonií vzestupu. Ještě nikdy se Thovt neobracel na lidstvo s takovou nalé havostí...
filosofie a náboženství

Thovt – Transformační klíč

329 Kč
292 Kč
Základní texty východních náboženství 4. : Čínský, japonský a korejský taoismus - 6%
Čtvrtý svazek obsahuje základní taoistické triády (Laozi, Zhuangzi, Liezi) i jejich filosofické a náboženské rozpracování v komentářích (Han Fei, Wang Bi, Guo Xiang, Xiang´er a další).
filosofie a náboženství
Ukázky

Základní texty východních náboženství 4. : Čínský, japonský a korejský taoismus

423 Kč
398 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 544 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 55 > >>