Nejprodávanější tituly - září 2021
hobby

Kouzla z květin - 11%
Květiny patří k tomu nejkrásnějšímu, co příroda vytvořila a kouzlení z květin – tedy tvorba květinových dekorací – vnese do vašeho domova nejen kousek skutečné přírody, ale i dotek ročního období, ve všech aranžmá jsou totiž užity sezónní rostlinky.
hobby

Kouzla z květin

224 Kč
199 Kč
Maestro Václav Zapadlík - 11%
To nejlepší z tvorby Václava Zapadlíka, světově uznávaného malíře, který se specializuje na obrazy s tématikou historických vozů.
hobby

Maestro Václav Zapadlík

674 Kč
599 Kč
Mandaly kruhů v obilí - 11%
32 motivů těchto mandal vzniklo podle zdokumentovaných kruhů v obilí. Nabízejí hravou možnost přiblížit se poněkud k tématu, ponořit se do symboliky tvarů a - snad - také trochu lépe porozumět jejich poselství.
hobby

Mandaly kruhů v obilí

259 Kč
230 Kč
Omalovánky Pixel Art Města - 30 pokladů architektury - 11%
30 nových úžasných obrazů pro vybarvování podle čísel a barevné palety – tentokrát nádherné obrazy měst a zajímavých staveb z celého světa.
hobby

Omalovánky Pixel Art Města - 30 pokladů architektury

251 Kč
223 Kč
Šrafovačky nejen pro dospělé - 20%
Originální české šrafovačky nejen pro dospělé jsou prvním formátem tohoto typu, který pro Vás vymyslel známý ilustrátor Matěj Pospíšil.
hobby

Šrafovačky nejen pro dospělé

249 Kč
199 Kč
Uzly - 11%
Odvázat se zvládne s trochou odvahy každý. Ale uvázat? To už chce pořádnou dávku šikovnosti. Naučte se hravou formou vázat nepřeberné množství uzlů!
hobby

Uzly

260 Kč
231 Kč
Vánoce - 11%
Speciál se věnuje nejkrásnějším svátkům v roce - najdete v něm klasické i křížkové vyšívání, háčkování, pletení, perníčky, domácí likéry, adventní věnce, tvoření z papíru a recepty na nejoblíbenější vánoční cukroví.
hobby

Vánoce

89 Kč
79 Kč
Antistresové omalovánky Zahrada barev II. - 11%
Druhý díl úspěšných omalovánek pro děti i dospělé Vám nabízí další barevná pokračování se vzácnými zvířaty Pražské Zoo. Na titulní stránce naleznete slavné lvi z Gudžarátu.
hobby

Antistresové omalovánky Zahrada barev II.

99 Kč
88 Kč
Colourtronic
Lahůdka pro všechny milovníky omalovánek. Každá ilustrace v této knize překypuje úchvatnými barvami - od zvířat v intenzivních odstínech až po zářivé památky. Vybarvujte obrázky podle čísel a jednoduchého barevného kódu.
hobby

Colourtronic

89 Kč
Nové ideje v šachu
Český překlad Rétiho klasického díla, které poprvé vyšlo ve Vídni v roce 1922 pod názvem Die neuen Ideen im Schachspiel. Kniha je souborem několika desítek článků a je rozdělená do dvou hlavních kapitol: první z nich se zabývá staršími mistry a druhá
hobby

Nové ideje v šachu

179 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 97 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>