Nejprodávanější Kniha - září 2021
ekonomie

Startup za 7 dní - 11%
Dan Norris je známý internetový podnikatel, který vybudoval řadu úspěšných i neúspěšných projektů. Prošel si vzestupy i pády. V knize Startup za 7 dní vám předá ty nejhodnotnější zkušenosti a lekce, které se během své podnikatelské kariéry naučil.
ekonomie

Startup za 7 dní

206 Kč
183 Kč
Tahák na úspěšné podnikání - 11%
Tahák na úspěšné podnikání přináší zcela jedinečný a komplexní pohled na to, co je to podnikání. Kniha je skutečný školní "tahák": obsahuje všechny zásadní věci, které musíte znát a vědět, abyste úspěšně obstáli u zkoušky zvané "vlastní podnikání"...
ekonomie

Tahák na úspěšné podnikání

269 Kč
239 Kč
Tajemství snadných zisků na burze - 11%
Cílem této knihy je čtenářům prakticky vysvětlit většinu snadných způsobů, jak se skutečně vydělávají peníze na burze a na lidech, co chtějí obchodovat.
ekonomie

Tajemství snadných zisků na burze

449 Kč
399 Kč
Základy marketingu - 11%
První kniha základů marketingu na českém trhu, která vznikla v úzké spolupráci s předními odborníky z praxe, srozumitelně a čtivě představuje základní principy marketingu. Druhé vydání knihy je kompletně přepracováno a doplněno o nové trendy.
ekonomie

Základy marketingu

323 Kč
287 Kč
Flow a práce - 11%
Profesor Csikszentmihalyi celosvětově proslul knihou Flow. V publikaci Flow a práce aplikuje svůj slavný koncept na pracovní prostředí a svět organizací. Autor zpovídal několik desítek úspěšných manažerů s vysokým morálním kreditem...
ekonomie

Flow a práce

89 Kč
79 Kč
Od nápadu k podnikatelskému plánu
Chcete rozjet nové podnikání nebo rozvíjet svůj stávající byznys?
ekonomie

Od nápadu k podnikatelskému plánu

295 Kč
Začni vydělávat na tom, co tě baví - 11%
Chcete se osvobodit od každodenní rutiny, ale nevíte, kde začít?
ekonomie

Začni vydělávat na tom, co tě baví

314 Kč
279 Kč
Behaviorální finance - Implikace pro investory - 11%
Diplomová práce Michala Stupavského s názvem Behaviorální finance – Implikace pro investory je jednou z prvních odborných prací, které se tímto tématem zabývají u nás.
ekonomie

Behaviorální finance - Implikace pro investory

269 Kč
239 Kč
Bohatství národů - 11%
(1x)
Kniha Pojednání o podstatě a původu bohatství národů, pro niž se vžil zkrácený název Bohatství národů, je považována za první systematický a konzistentní výklad ekonomie v historii lidstva.
ekonomie

Bohatství národů

800 Kč
711 Kč
Průvodce lidským myšlením a chováním - 50%
Kniha o vývoji lidské mysli, o příčinách uvažování a jednání v různých situacích, a zároveň kniha praktická. Obsahuje rady, jak efektivněji myslet i pracovat, jak lépe porozumět svému myšlení i světu kolem nás.
ekonomie
Ukázky

Průvodce lidským myšlením a chováním

198 Kč
99 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>