Nejprodávanější tituly - září 2021
romantika

Klíč - 11%
(3x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romantika

Klíč

359 Kč
319 Kč
Láska mezi gondolami - 20%
Za benátské noci karnevalu se mohou dít zázraky! Pokud se ukryjí pod maskami, tak lišícími se od toho, jak vypadají ve všední den, mohou se sblížit… třeba princ a pokojská!
romantika
Ukázky

Láska mezi gondolami

69 Kč
55 Kč
Můj nemilejší suvenýr - 11%
(1x)
Moje plánovaná dovolená pro dva se nečekaně proměnila v osamělý výlet. Než abych se tím trápila, sbalila jsem kufry s pocitem, že týden v luxusním hotelu je přesně to, co potřebuju.
romantika

Můj nemilejší suvenýr

332 Kč
295 Kč
Pokušení nadosah - 20%
(1x)
Joa se vrátila do Bostonu, aby našla smysl svého života a taky aby si vyléčila zlomené srdce. Zapřisáhla se, že už nikdy ani nepohlédne směrem k zadaným a jinak nedostupným mužům.
romantika
Ukázky

Pokušení nadosah

69 Kč
55 Kč
Popelka z předměstí - 20%
(2x)
Aby Sutton Keynes získal dědictví svého strýce, musí se do čtyř týdnů oženit s urozenou dívkou. Uspořádá proto slavnost, kam pozve vybrané svobodné mladé ženy z londýnské smetánky.
romantika
Ukázky

Popelka z předměstí

109 Kč
87 Kč
Poslední polibek - 20%
Vztah Gii a Jaysona nemohl být komplikovanější. Pracovali v jedné firmě, pro kterou by oba dýchali, byli již rok a půl rozvedení, a přesto po sobě prahli až k zbláznění. Nic nepomáhalo, že se oba snažili chodit na schůzky s novými partnery.
romantika
Ukázky

Poslední polibek

69 Kč
55 Kč
Van - 11%
(2x)
Vince Morrison, většině lidí známý jako Van. Má zlaté ruce, ať už jimi opracovává kus dřeva, hraje na kytaru nebo laská milenku – v tom všem vyniká. Je přátelský, šarmantní a nadaný, dokonalý výkon podává i pod tlakem a všude jinde je prostě sexy.
romantika

Van

332 Kč
295 Kč
Za pět let - 11%
(3x)
Dannie je špičková manhattanská právnička. Je ambiciózní, zvyklá uvažovat pragmaticky a žije spokojený a klidný život se svým přítelem Davidem, který ji právě požádal o ruku.
romantika

Za pět let

296 Kč
263 Kč
Sběratel přání - 11%
Sběratel přání je příběhem o studu a vítězství, osamělosti a lásce a o setkání dvou srdcí, jež spolu dokážou překonat i ty nejvyšší překážky.
romantika

Sběratel přání

314 Kč
279 Kč
Na jedné vlně - 11%
(2x)
Bailey zbožňuje filmy skoro stejně jako Alexe, filmového geeka, kterého zná jen přes internet.
romantika

Na jedné vlně

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 386 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 39 > >>