Nejprodávanější e-knihy - září 2021
naučná, odborná a učebnice

Osm květnových dnů - 20%
(1x)

Minulost, která ještě neskončila, a budoucnost, jež zatím nezačala. Začíná poslední týden třetí říše. Hitler je po smrti, ale válka ještě neskončila. Všechno jako by se zastavilo, a přece je všechno v překotném pohybu.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Osm květnových dnů

319 Kč
255 Kč
Přetrvávající primární reflexy - 20%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních refl exech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Přetrvávající primární reflexy

420 Kč
336 Kč
Tantrická transformace - 20%
Setkání lásky a meditace V této knize promluv nás mistr Osho zavádí do mystického světa tantry a poskytuje velmi detailní mapu odhalující nitro muže a ženy.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Tantrická transformace

189 Kč
151 Kč
Židovská hvězda - 20%
Za německé okupace Nizozemska v letech 1940 až 1945 bylo všem Židům nařízeno, aby se přihlásili k náboženství svých předků. Říšský komisař Arthur Seyss-Inquart najal mladého právníka Hanse Calmeyera, aby rozhodoval o „sporných případech“.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Židovská hvězda

209 Kč
167 Kč
Budoucnost kapitalismu - 20%
Hluboké rozpory trhají křehké předivo společnosti západního světa: prosperující města stojí proti odstrčenému venkovu, špičkově vzdělaná elita proti lidem, pro něž je kvalitní vzdělání finančně nedostupné, bohaté země proti chudým.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Budoucnost kapitalismu

298 Kč
238 Kč
Dobrovolník - 20%
Rok: 1940. Cíl mise: Infiltrovat koncentrační tábor Osvětim. Ač to zní neuvěřitelně, toto je skutečný příběh Witolda Pileckého, polozapomenutého hrdiny druhé světové války, který se nechal dobrovolně uvěznit v táboře smrti.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Dobrovolník

319 Kč
255 Kč
Jak žít dobrý život - 20%
Představte si, že takhle sedíte se starším (moudřejším) rodinným přítelem třeba v kavárně u šálku silného espressa, a jak už to tak chodí, stěžujete si mezi řečí na X, Y, Z: pracovní, srdeční či rodinné problémy, zdravotní, finanční, psychické ...
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Jak žít dobrý život

219 Kč
175 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Milá Ijeawele aneb Feministický manifest v patnácti doporučeních - 20%
(2x)
Adichieová se ve dvou esejích vyrovnává s feminismem a obhajuje jej. Feminismus pro ni není bojem za ženská práva, ale snahou o lepší svět pro všechny.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Milá Ijeawele aneb Feministický manifest v patnácti doporučeních

169 Kč
135 Kč
Zázračný úklid - 20%
(1x)
Poznejte originální umění, díky němuž se spolehlivě zbavíte nepořádku a náležitě si uspořádáte věci. Tato přesvědčivá knížka se právem stala ohromným bestsellerem po celém světě a vyšvihla se na první místo žebříčku New York Times. Proměňte svůj domov pomocí autorčiny inspirativní metody…
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zázračný úklid

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>