Nejprodávanější e-knihy - září 2021
ostatní

Všechny kočky jsou šedé. Hudba úzkosti. - 20%
(2x)
Pohltila pop definitivně melancholie, úzkost a beznaděj? Proč zní dnešní populární hudba tak smutně, kde se v rocku vzalo téma depresí a dá se v současných hitech vůbec zaslechnout nějaká naděje? Bavíme se ještě?
ostatní
Ukázky

Všechny kočky jsou šedé. Hudba úzkosti.

219 Kč
175 Kč
Život v dodávce - 20%
(1x)

Ke splnění snu nestačí jen snít, musíte se probudit a začít žít. Forest a Barbora opustili jistoty všedního života a začali žít své sny. Prodali většinu svého majetku, koupili starou dodávku, přestavěli ji na obytnou a vyrazili i se svým psem na roční cestu za dobrodružstvím napřič Evropou a severní Afrikou.

ostatní
Ukázky

Život v dodávce

279 Kč
223 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
ostatní
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Deník ukecaného bulíka - 20%
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
ostatní
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
144 Kč
Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

ostatní
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Jordánsko - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací. Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.
ostatní
Ukázky

Jordánsko

89 Kč
71 Kč
Live in Your Garden - 20%
Are you looking for inspiration for a new garden, or do you want to do something with the one you already have? Or is it that you just want to daydream and let yourself be carried away by beautiful garden scenes?
ostatní
Ukázky

Live in Your Garden

449 Kč
359 Kč
Zamilujte si svůj domov - 20%
(1x)
Vyprat, vyžehlit, pofoukat, pohladit, uklidit, uvařit, vyzvednout.
ostatní
Ukázky

Zamilujte si svůj domov

271 Kč
217 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
ostatní
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Kroniky - 20%
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
ostatní
Ukázky

Kroniky

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 276 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 28 > >>