Nejprodávanější e-knihy - září 2021
ostatní

Naděje umírá poslední - 20%
Autorka píše o svých prožitcích ve vyhlazovacích táborech, popisuje také svůj boj o život ve varšavském ghettu. Její popis je natolik autentický, jako byste poslouchali vyprávění blízké osoby. Ukazuje život prostých lidí a pravou tvář války.
ostatní
Ukázky

Naděje umírá poslední

179 Kč
143 Kč
Moderní dřevostavba - 20%
Jaká jsou pozitiva a negativa dřevostaveb? Na tuto otázku Vám odpoví jeden z našich předních odborníků Martin Růžička.
ostatní
Ukázky

Moderní dřevostavba

280 Kč
224 Kč
Tři muži proti totalitě
(1x)
Kniha Václavy Jandečkové se vrací do měsíců a let po únoru 1948, aby představila osudy několika z těch mužů a žen, kteří se pustili do nerovného zápasu s komunistickou diktaturou.
ostatní
Ukázky

Tři muži proti totalitě

69 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
ostatní
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Konejšivé signály - 20%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
ostatní
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
111 Kč
Afrikou na dohled/ Po stopách Hanzelky a Zikmunda - 20%
Interaktivní video/audio kniha. PDF varianta je určena pro PC a program Adobe Acrobat Reader, ostatní čtecí zařízení nemusí správně vložená videa zobrazit. Velikost video knihy je zhruba 55MB.
ostatní
Ukázky

Afrikou na dohled/ Po stopách Hanzelky a Zikmunda

150 Kč
120 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
ostatní
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Podlahové vytápění - 20%
Jediná kniha na našem trhu s praktickým návrhem na montáž podlahového vytápění, v níž zkušený autor popisuje srozumitelnou formou vše důležité, co se týká výběru, návrhu, výhod a nevýhod systémů podlahového vytápění.
ostatní
Ukázky

Podlahové vytápění

110 Kč
88 Kč
Štěchovický poklad – konec legend - 20%
Proč se za desítky let nepodařilo najít slavný štěchovický poklad? Protože romantický příběh o bednách plných zlata je falešná stopa a největší lež Třetí říše.
ostatní
Ukázky

Štěchovický poklad – konec legend

299 Kč
239 Kč
(Ne)pošli to dál - 20%
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
ostatní
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 276 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 28 > >>