Nejprodávanější tituly - září 2021
beletrie

Hodní psi k jižnímu pólu nedojdou
(2x)
Po náhlé smrti svého pána Majora Thorkildsena zůstane jeho věrný psí přítel Tassen sám s paní Thorkildsenovou. Každý z nich se s tragédií vyrovnává po svém: Tassen se přejídá pochoutkami a paní T. propadne pití.
beletrie

Hodní psi k jižnímu pólu nedojdou

341 Kč
Houpačky
(2x)

Nejen mladí a krásní vedou tajné životy Zdena a Jiřina jsou nerozlučné kamarádky, které nežehrají na svůj pokročilý věk a chtějí si zbytek života pořádně užít. Ulítávají na erotické seznamce, vychutnávají si víno, hledají vášeň v mužské náruči – a klidně kvůli tomu všemu ujedou na kole sto dvacet osm kilometrů.

beletrie
Ukázky

Houpačky

249 Kč
Hranice už nejsou, tati
(1x)

Táta má starostí až nad hlavu. Vlastně se mu všechno tak trochu vymklo z ruky. A tak sebere dcerku a prchá. Před policií, před přízraky, před sebou. Ale následkům svých činů člověk neunikne...

beletrie
Ukázky

Hranice už nejsou, tati

259 Kč
Chci tvůj život
Syn Kelly Medinové odešel už před rokem na univerzitu a ona se cítí úplně sama. Navíc zjistí, že se do města přistěhovala žena, jež se shodou okolností jmenuje také Kelly Medinová. Tahle její mladší verze Kelly připomíná minulý život, který je nenávratně pryč.
beletrie
Ukázky

Chci tvůj život

209 Kč
Chlap kousl psa
Kniha je souborem padesáti drobných zamyšlení inspirovaných statěmi a články z významných světových časopiseckých zdrojů. Přístupnou formou zprostředkovává i obtížnější poznatky o lidském mozku, o vztahu mozku a mysli, vědomí a sebeuvědomění, ...
beletrie

Chlap kousl psa

279 Kč
Christina
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
beletrie

Christina

441 Kč
Je to jízda

Tohle není soubor esejů. Není to vyznání lásky. Není to ani prakticky návod. Je to všechno dohromady. Neboť knížka o jízdě na kole ve městě si zasluhuje rozlet i přistup čerstvý jako svěží vítr v zádech. Tady nejde o kilometry, ale nove horizonty.

beletrie
Ukázky

Je to jízda

296 Kč
Jedenáct minut
Román Paula Coelha vypráví příběh o lásce a sexu, ale především je odvážným varováním před tím, co autor nazývá falešnými modely sexu.
beletrie
Ukázky

Jedenáct minut

268 Kč
Jmenuju se Ozzy
(1x)
Otevřená zpověď jednoho z nejznámějších, ale také z nejkontroverznějších rockových zpěváků současnosti.
beletrie

Jmenuju se Ozzy

404 Kč
Johanka z Arku
Jak mohlo prosté děvče z Orléansu, zcela neznalé vojenského umění, stanout v čele francouzských vojsk a zvrátit průběh vleklé francouzsko-anglické války?
beletrie

Johanka z Arku

216 Kč
Zobrazuji 911 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 90 91 92 93 94 .. 100 > >>