Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2021

Duna
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.

Duna

341 Kč
Kouzelný kalendář
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.

Kouzelný kalendář

297 Kč
Chatrč
(1x)
Během rodinného výletu je unesena nejmladší dcera Mackenzieho Allena Phillipse. Konec všem nadějím přinese nález jejích zakrvácených šatů, který vede k závěru, že ji zabil dosud nedopadený sériový vrah malých děvčátek.

Chatrč

341 Kč
Doskočiště protektorát 2
Druhý díl úspěšného titulu z roku 2018 přináší zvukové portréty 58 parašutistů z londýnských výsadků za II. světové války. Tentokrát z období 1943-1945. Mapuje jejich životy před válkou, cestu do exilu i odvážný návrat do okupované vlasti.

Doskočiště protektorát 2

314 Kč
1794. Tři růže
(2x)

Rok 1794, Stockholm. Matka oplakává dceru zavražděnou o svatební noci. Jejím podezřením však nikdo nenaslouchá, a tak poprosí o pomoc jediného, který zbyl: jednorukého drába truchlícího nad smrtí přítele...

1794. Tři růže

431 Kč
Barvy loučení
(2x)
Loučení má mnoho tváří. Loučíme se s mrtvými – s rodiči, sourozenci, s milovanou ženou. Loučíme se s přáteli, známými, kolegy.

Barvy loučení

269 Kč
Ďábelské hry
(3x)
Druhý díl úspěšné britské krimisérie, vydávané ve 28 zemích.

Ďábelské hry

314 Kč
Dívka pod hladinou
(1x)
Nový dobrodružný thriller od autora bestselleru Šelma!

Dívka pod hladinou

314 Kč
Dům bez zrcadel
„Všechno je v pořádku! Nejsi starý! Stačí se nedívat do zrcadla.“ Markéta už řadu let pracuje jako pendlerka, vždycky se několik týdnů stará o věkovité klienty v Anglii a několik týdnů má volno.

Dům bez zrcadel

269 Kč
Emil a detektivové
Kdo ukradl Emilovi peníze pro babičku? Oblíbená detektivka plná napětí a vtipu, která těší děti od prvního vydání dodnes.

Emil a detektivové

314 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 245 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 25 > >>