Nejprodávanější tituly v roce 2021

Psychologie sériových vrahů
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
Půlnoční slunce
(4x)
Příběh Stmívání Edwardovýma očima. Osudové setkání Edwarda Cullena a Belly Swanové obrátilo oběma život vzhůru nohama.
Ukázky

Půlnoční slunce

539 Kč
Bitva o propast
(3x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.

Bitva o propast

323 Kč
Co musejí morčata
(1x)
Dobrodružství tří morčat, která spolu plánují objevovat krtčí hromádky, jeskyně i nová souhvězdí a nakonec podniknou výpravu po stopách šelmy, o které se do té doby jen vyprávěly děsivé příběhy. Druhý svazek edice UžČtu pro začínající čtenáře.

Co musejí morčata

180 Kč
Honzlová
(3x)
Padesátá léta v Československu byla dobou děsivého komunistického teroru, který znejistil mezilidské vztahy. Mnohdy nebylo vůbec jasné, komu lze a komu nelze věřit. Tuto chorobnou atmosféru způsobem zachytila Zdena Salivarová ve svém románu.
Ukázky

Honzlová

268 Kč
Na věky věků
(1x)
Také ve druhém rozsáhlém příběhu s historickým námětem nás Ken Follett zavádí do středověkého anglického městečka Kingsbridge, avšak o zrhuba sto padesát let později než v románu Pilíře země.

Na věky věků

539 Kč
Obraz Doriana Graye - grafický román
(2x)
Oscar Wilde byl velmi kontroverzní autor, který k sobě odjakživa přitahoval pozornost. To samé platí o jeho výjimečných a nadčasových knihách.

Obraz Doriana Graye - grafický román

449 Kč
111 míst v Brně, která musíte vidět
Aktuálně nejrozsáhlejší průvodce Brnem ukazuje, že město nabízí více než vilu Tugendhat a hrad Špilberk. Odhaluje Brno z mnoha úhlů pohledu. Na své si přijdou milovníci architektury, historie, gastronomie, parků i koupališť.
Ukázky

111 míst v Brně, která musíte vidět

332 Kč
Republika
(5x)
Momenty, na kterých nezáleží. Dokud jim nezvratnost nedá význam.
Ukázky

Republika

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100