Nejprodávanější knihy v roce 2021

Vyjmenovaná čtení o vlasti
Zajímavost této knihy spočívá v jejím způsobu zpracování vícero tematických oblastí. Na jedné straně předkládá dětským čtenářům místopisné informace formou turistického průvodce, včetně řady faktů z českých dějin a ze života lidí v dřívějších dobách.

Vyjmenovaná čtení o vlasti

212 Kč
Cesty k Šumavě
Tato kniha je podobná divoké jízdě, při níž se potkáte se šumavskými světci, proroky, čarodějkami i zapomenutými příběhy. Průvodcem je bosonohý básník – Ondřej z Hory.
Ukázky

Cesty k Šumavě

449 Kč
Dominika na cestě Japonskem
(3x)
Dominika putuje Japonskem. Z Tokia na venkov, od formalit k přátelství a z klidu samoty do zájmu médií.

Dominika na cestě Japonskem

332 Kč
Husa Líza a vánoční hvězda
(1x)
Když husa Líza zjistí, že na vánočním stromě chybí hvězda, vydá se na dlouhou cestu, aby z oblohy uloupla jednu zářící hvězdu. Je jí jedno, jak dlouhé bude její putování, ona se nevzdá!

Husa Líza a vánoční hvězda

194 Kč
Královská štvanice
(1x)
V lesích kolem hradu Křivoklátu pořádá král Jan Lucemburský štvanici na jeleny.

Královská štvanice

233 Kč
Mizení
(6x)
Temný případ od dvojnásobného držitele ceny za nejlepší českou detektivku. Tomáš Volf řeší nejotřesnější případ své kariéry. Na opuštěném statku zemře v den výročí Hitlerova narození několik lidí.
Ukázky

Mizení

359 Kč
Napřeskáčku 1
(1x)
Když se řekne Klub osamělých srdcí seržanta Pepře, tak mají jasno jak fanoušci slavného alba Beatles z roku 1967, tak i posluchači Českého rozhlasu. Pod tímto názvem byl v letech 2005 až 2019 vysílán pravidelný týdeník publicisty Jiřího Černého.

Napřeskáčku 1

315 Kč
Ony
(1x)
Ony jsou ona a její matka. Žijí na dánském ostrově, píše se rok 1981. Šestnáctiletá dívka nastupuje na gymnázium, matka vlastní obchod s oblečením a parfémy.

Ony

269 Kč
Skvělá samota
(2x)
Putování Pacifickou hřebenovkou je stejnou měrou o fyzické i psychické výdrži, jakož i o tom, jak překonat samotu a strach. Skvělá samota vám vylíčí, jak dokáže síla divočiny povzbudit lidskou duši.

Skvělá samota

449 Kč
Soumrak bohů
(2x)
Dalš vydání nejznámějších severských mýtů a bájí v převyprávění Heleny Kadečkové. Svérázné příběhy o vzniku světa, věčném boji vládce Ódina, hrdinství boha Tóra a jeho kouzelném kladivu Mjöllni, lstivém poloobru Lokim, statečných soubojích s obry, ..

Soumrak bohů

264 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100