Nejprodávanější knihy v roce 2021

Podivné počasí v Tokiu
(4x)
Křehký příběh o přátelství, které časem přerostlo v lásku. Hlavními postavami jsou dva osamělí lidé uprostřed velkoměsta – sedmatřicetiletá Cukiko a její bývalý učitel ze střední školy.

Podivné počasí v Tokiu

250 Kč
Spolčení hlupců
(10x)
Humoristické veledílo Johna Kennedyho Toola Spolčení hlupců si svůj název i štiplavý humor vypůjčuje u Jonathana Swifta a obohacuje jej o surrealistický rozměr americké grotesky a výraznou neworleanskou příchuť.
Ukázky

Spolčení hlupců

358 Kč
Československo mezi Stalinem a Hitlerem
(1x)
Historická práce profesora Bostonské univerzity se zabývá kořeny a směry Benešovy zahraniční politiky od konce první světové války až do mnichovské dohody v roce 1938.
Ukázky

Československo mezi Stalinem a Hitlerem

447 Kč
Druhá derivace touhy I
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...

Druhá derivace touhy I

313 Kč
Autobiografie I
Autobiografie Marka Twaina byla poprvé publikována v roce 2010, tedy sto let po jeho smrti. Spíše než o klasickou autobiografii jde o soubor anekdot, „pomluv“ a přemítání o životě, na němž Twain pracoval několik let. První svazek třídílných pamětí.

Autobiografie I

449 Kč
Daleko, a přece blízko
Osudy aktérů událostí 17. listopadu 1939, českých studentů, kterým zavřeli vysoké školy, kteří trpěli v koncentračním táboře a bojovali v zahraniční armádě.

Daleko, a přece blízko

44 Kč
Mlýn na mumie
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
Provizorium
(3x)
Román vypráví o trýznivé cestě vykořeněného člověka, kroužící mezi dvěma světy, z nichž se nakonec přiklání k menšímu zlu. Zároveň jde i o podobenství člověka, který se nedokáže vyrovnat s příliš dotírajícím moderním světem.
Ukázky

Provizorium

222 Kč
My, zvířata
(1x)
Kniha vypráví o dětství a rané pubertě tří bratrů z poněkud dysfunkční bělošsko-portorikánské rodiny; vyprávění pokrývá přibližně šest let jejich života, točí se přitom především kolem nejmladšího chlapce .
Ukázky

My, zvířata

223 Kč
...a to mi nemůžete udělat
(2x)
Pro autora poněkud netradiční téma z období slovenského povstání za druhé světové války je zpracováno v dramatický příběh, jehož obrazy vyvolávají dojem filmových scén.

...a to mi nemůžete udělat

151 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>