Nejprodávanější tituly v roce 2021
medicína

Přehled anatomie centrálního nervového systému - 20%
Kniha představuje ucelený přehled informací o základních strukturách centrálního nervového systému a jejich funkčního spojení. Text je členěn do 11 kapitol a je určen především pro studenty pregraduálního studia medicíny.
medicína
Ukázky

Přehled anatomie centrálního nervového systému

150 Kč
120 Kč
Vazba v psychoterapii - 11%
Vzájemně spoluutvářený vztah mezi terapeutem a pacientem představuje možnost vytvořit bezpečnou základnu pro léčbu a rozvoj osobnosti nejen pacienta.
medicína

Vazba v psychoterapii

629 Kč
559 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
medicína
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Imunologie - 20%
Jednoduchá a praktická pomůcka k pochopení základů imunity a souvisejících dějů. Bohatě obrazově vybavená publikace je určena zejména studentům medicíny humánní i veterinární, farmacie a mladým lékařům, ale užitek přinese všem zdravotníkům.
medicína
Ukázky

Imunologie

254 Kč
203 Kč
Hraní a realita - 11%
Jaké má tvořivost kořeny a jak je můžeme rozvíjet, ať už v sobě nebo ve druhých? Kniha odpovídá nejen na tyto otázky, ale věnuje se základním tématům individuálního já a jeho vztahu s vnějším světem.
medicína

Hraní a realita

341 Kč
303 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Stručná anatomie člověka - 20%
Učební text Stručná anatomie člověka je výsledkem snahy autorů připravit stručnou učebnici velmi náročného oboru, která by poskytla základní orientaci a úvod do studia anatomie začínajícím studentům medicíny, ale zároveň podala znalosti anatomie.
medicína
Ukázky

Stručná anatomie člověka

200 Kč
160 Kč
Svépomocná příručka sestry - 11%
Vtipně psaná knížka oblíbeného autora nabízí jakéhosi průvodce pro přežití sestry v jejím náročném povolání.
medicína

Svépomocná příručka sestry

225 Kč
200 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
medicína
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Buněčná smrt - 11%
Po přečtení knihy by měl čtenář chápat buněčnou smrt v její komplexnosti a být schopen porozumět provázanosti buněčné smrti se vznikem chorob.
medicína

Buněčná smrt

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 988 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 99 > >>