Nejprodávanější tituly v roce 2021
medicína

To pravé jídlo při těhotenské cukrovce - 11%
Skutečně revoluční kniha v oblasti léčby těhotenské cukrovky, která v mnohém převrací léta zavedené dietetické postupy. Je určena jak odborné, tak i laické veřejnosti jako nejúplnější zdroj informací k tomuto tématu.
medicína

To pravé jídlo při těhotenské cukrovce

270 Kč
240 Kč
Co je nového v psychologii - 11%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
medicína
Ukázky

Co je nového v psychologii

216 Kč
192 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Základy imunologie - 11%
Publikace je již šestým, přepracovaným vydáním textu. Učebnice je základní pomůckou pro kurz imunologie na lékařských i přírodovědeckých fakultách.
medicína

Základy imunologie

323 Kč
287 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 11%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína

Fitness programy z pohledu kinantropologie

441 Kč
392 Kč
Farmaceutická chemie léčiv působících na centrální nervový systém - 20%
Poslední vydání obdobného textu pocházejícího z autorského kolektivu hradecké farmaceutické fakulty, tj. Farmaceutické chemie léčiv ovlivňujících centrální nervový systém, vyšlo již v roce 1993.
medicína
Ukázky

Farmaceutická chemie léčiv působících na centrální nervový systém

130 Kč
104 Kč
Jak překonat panické ataky - 11%
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína

Jak překonat panické ataky

269 Kč
239 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
354 Kč
Dětská gastroenterologie pro praxi - 11%
Stručná, avšak dostatečně podrobná učebnice pokrývající všechna důležitá témata oboru pediatrické gastroenterologie a hepatologie, včetně základů enterální a parenterální výživy.
medicína

Dětská gastroenterologie pro praxi

446 Kč
396 Kč
ABA pro děti s autismem - 11%
Co je to aplikovaná behaviorální analýza (ABA)? A jak může pomoci mému dítěti? Tento průvodce odpovídá na mnoho otázek, které si rodiče dětí s autismem o ABA kladou.
medicína

ABA pro děti s autismem

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 988 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 99 > >>