Nejprodávanější tituly v roce 2021
fitness a cvičení

Z lehu k běhu - 11%
Specifická odrůda lenocha obecného je lemrochod. Proti své silně vyvinuté slabé vůli jednoho dne zjistil, že jeho zrychlení z lehu na gauči na sto metrů běhu je nižší než čtyři týdny.
fitness a cvičení

Z lehu k běhu

269 Kč
239 Kč
Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu - 11%
Populární tradiční styly jógy, jako například aštángajóga, bývají obvykle jangově orientovaný. Znamená to, že fokus cvičení leží na svalech.
fitness a cvičení

Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu

358 Kč
318 Kč
Wellness
Kniha komplexně představuje obor a speciality ve wellness, uvádí znaky zdravé komunikace, etiky, zaměřuje se na využití prostředí ve wellness.
fitness a cvičení

Wellness

134 Kč
Emoční jóga - 11%
Podstatou dobrého zdraví je z pohledu emoční jógy celistvý přístup, což znamená věnovat se fyzické, mentální, emocionální a spirituální části sebe sama. Pokud v sobě neseme jakoukoliv emoční kolizi, zůstáváme slabí, bez ohledu na to, jak máte svaly.
fitness a cvičení

Emoční jóga

304 Kč
270 Kč
Jóga pro skutečný život - 11%
Charismatická Maya Fiennes představuje metodu jógy Kundalini, sdílí svůj životní příběh a odhaluje tajemství, které jí a jejím studentům pomáhá zbavovat se stresu a napětí každodenního života.
fitness a cvičení

Jóga pro skutečný život

368 Kč
327 Kč
Pilakalajóga - 11%

Chcete mít zdravé, pevné a pěkné tělo? Je tu nová, jednoduchá metoda cvičení a relaxace, která v sobě spojuje prvky pilates, kalanetiky a jógy.

Příručka obsahuje 20minutový nenáročný program.

fitness a cvičení

Pilakalajóga

187 Kč
166 Kč
Udělejte radikální řez
Už jste slyšeli, jak Jillian změnila životy lidí díky svým předchozím knihám Ovládněte svůj metabolismus a Vyhrajte boj o štíhlé tělo – proč by tedy nemohla změnit i ten váš?
fitness a cvičení
Ukázky

Udělejte radikální řez

89 Kč
Z fitka do kuchyne 2 - 11%

Jednoduché a rychlé recepty od popředních slovenských a českých instruktorek a fitness trenérek na snídani, obědy a večeře. Pravidelně cvičíš a vůbec nehubneš? Žádný strach, nejsi ztracený případ.

fitness a cvičení

Z fitka do kuchyne 2

711 Kč
632 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
fitness a cvičení
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Encyklopedie jógy - 11%
Encyklopedie psaná populární formou přináší stovky hesel a desítky obrázků, zaměřených na filosofii i praxi jógy.
fitness a cvičení

Encyklopedie jógy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 131 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>