Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
příběhy ze života

Vánoční hvězdička - 20%
Ela miluje koně nade všechno. Hodně o nich ví, a kdyby mohla, byla by ve stájích od rána do večera. Jenže tohle holky z její třídy vůbec nechápou. Ela jim připadá nudná a obyčejná. To už se ale brzy změní.
příběhy ze života
Ukázky

Vánoční hvězdička

229 Kč
183 Kč
Vire, padni! - 20%
(1x)
Rodino, přichystal jsem pro nás fantastickou dovolenou, pronesl při nedělním obědě tatínek a tajuplně se usmál. Všech pět členů odložilo příbor s napjatým očekáváním i s obavami, ale víc se nedozvědělo.
příběhy ze života
Ukázky

Vire, padni!

209 Kč
167 Kč
Žeberův odkaz - 20%
Jedenáctiletý Edwin zmizel! Jeho kamarádům Anežce, Viky, Ptáčkovi a Klárce je jasné, že to nějak souvisí s profesorem Žeberou a zápisníkem, který by v nepovolaných rukou proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.
příběhy ze života
Ukázky

Žeberův odkaz

199 Kč
159 Kč
Břetislav a Jitka - 20%
Útěk nekonečným lesem před hrůzu nahánějícím chlapíkem, ze kterého lezou červi, končí podvrtnutým kotníkem.
příběhy ze života
Ukázky

Břetislav a Jitka

169 Kč
135 Kč
Hilda a Sofie - 20%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Daří se jí, radost z úspěchu jí ale kazí schválnosti a závist spolužaček.
příběhy ze života
Ukázky

Hilda a Sofie

199 Kč
159 Kč
Ňouma z áčka - 20%

Je Toník opravdu takový ňouma, jak se zdá? Toník je neprůbojný, trochu nešikovný a bojácný, prostě kam ho člověk postaví, tam ho najde.

příběhy ze života
Ukázky

Ňouma z áčka

179 Kč
143 Kč
Rychlý jako vítr: Návrat - 20%
Majka je štěstím bez sebe, že může jet na prázdniny se svou nejlepší kamarádkou Fanny na venkov k babičce a trávit léto se svým milovaným koněm Severákem.
příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr: Návrat

189 Kč
151 Kč
Řád sladkého sněhuláka - 20%
(1x)
Přemek chodí do páté třídy, má spoustu plánů do budoucna, chtěl by se stát slavným karatistou. Po jednom náročném sportovním soustředění se mu udělá špatně. Odvezou ho do nemocnice a tam se dozví diagnózu – cukrovka.
příběhy ze života
Ukázky

Řád sladkého sněhuláka

339 Kč
271 Kč
Zozomba - 20%

Napínavý příběh o odvaze a síle skutečného přátelství Quido a Frida nejsou tak docela kamarádi, když ale o víkendu ve starém domě u hřbitova odemknou tajemné dveře, začne jejich velké dobrodružství. Pomocí prastaré knihy a Zeleného prášku probuzení přivolají neobyčejnou bytost: zombie holku, kterou pojmenují Zozomba.

příběhy ze života
Ukázky

Zozomba

209 Kč
167 Kč
Rychlý jako vítr - 20%
(1x)
Majka je vzteky bez sebe. Třídní učitel ji nechal propadnout, což pro ni znamená jediné – místo vytouženého letního tábora s kamarádkou se bude celé prázdniny učit, a sice na venkově v hřebčinci své dosud nepoznané babičky.
příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 140 položek
<< < 1 .. 12 13 14