Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
rodina a dítě

Rizikové chování v dospívání - 20%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
rodina a dítě
Ukázky

Rizikové chování v dospívání

169 Kč
135 Kč
Speciální pedagogika v praxi - 20%
Kniha je určená studentům pedagogických věd a psychologie na SŠ i VŠ, začínajícím speciálním pedagogům, poradenským a školním psychologům, učitelům prvního i druhého stupně a také rodičům a prarodičům dětí se SPUCH.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika v praxi

254 Kč
203 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Školní vzdělávání ve Švédsku - 20%
Studie se skládá z devíti kapitol. Nejprve je charakterizován kontext, v němž školní vzdělávání probíhá. Dále je představena švédská vzdělávací politika a charakterizován vzdělávací systém. Kapitoly 4-9 přinášejí podrobnější pohled na aktuální témata.
rodina a dítě
Ukázky

Školní vzdělávání ve Švédsku

130 Kč
104 Kč
Dítě a rozvod rodičů - 20%
Rozvod nebo rozchod rodičů je pro dítě vždy náročnou životní situací. Je před ni postaveno a nezbývá mu nic jiného než se s tím smířit a tuto skutečnost přijmout. Mnohdy má však různá úskalí.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě a rozvod rodičů

186 Kč
149 Kč
Muzikoterapie a specifické poruchy učení - 20%
Publikace Muzikoterapie a specifické poruchy učení je první knihou svého druhu na českém trhu.
rodina a dítě
Ukázky

Muzikoterapie a specifické poruchy učení

237 Kč
190 Kč
S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
rodina a dítě
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Školka - 20%
(1x)
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
rodina a dítě

Školka

135 Kč
108 Kč
Výuka cizích jazyků - 20%
Změny v přístupech k učení a vyučování cizím jazykům ovlivňuje celá řada faktorů, zejména nejnovější poznatky lingvistiky, psycholingvistiky, neurolingvistiky, psychologie učení, pedagogiky i empirického výzkumu v oblasti didaktiky cizích jazyků.
rodina a dítě
Ukázky

Výuka cizích jazyků

237 Kč
190 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
rodina a dítě
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 289 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 .. 29 > >>