Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
rodina a dítě

Neklidné a nesoustředěné dítě - 20%
Publikace by měla přispět k tomu, aby hyperaktivní děti přestaly být neřešitelným problémem - včasné a správné výchovné vedení hyperaktivního dítěte může nejen zmírnit problémy, které tyto děti mají, ale některým i předejít.
rodina a dítě
Ukázky

Neklidné a nesoustředěné dítě

271 Kč
217 Kč
Budeme mít děťátko - 20%
Jste těhotná žena, rodička či matka malého dítěte? Tak tato kniha je určena právě vám. Přináší odpovědi na otázky ohledně tělesných i psychických změn v průběhu těhotenství, radí, jak dodržovat správnou životosprávu, jaké speciální cviky provádět.
rodina a dítě
Ukázky

Budeme mít děťátko

186 Kč
149 Kč
Komunikace mezi rodičem a dítětem - 20%
Komunikace znamená pro rodiče radost, prožitek společně stráveného času, větší poznání svého dítěte. Je to chvíle a příležitost k vysvětlení, objasnění věcí a nedorozumění. Díky vzájemné komunikaci se lépe navzájem chápeme.
rodina a dítě
Ukázky

Komunikace mezi rodičem a dítětem

135 Kč
108 Kč
Koučování ve školní praxi - 20%
Seznamte se spolu s námi s koučinkem. Patříte mezi pedagogickou veřejnost nebo studujete některý z pedagogických oborů? Tak právě tato kniha se může stát vaším průvodcem.
rodina a dítě
Ukázky

Koučování ve školní praxi

186 Kč
149 Kč
Nadání a nadaní - 20%
Problematika nadání je po řadu let zkoumána nejen v psychologii a pedagogice, ale zajímají se o ni i další obory. V současné době se toto téma stalo velmi aktuálním a v souvislosti se změnami ve školství mu věnuje stále větší pozornost i široká veřejnost.
rodina a dítě
Ukázky

Nadání a nadaní

271 Kč
217 Kč
Vztah otce a dcery - 20%
Spojení otce a dcery je značně osudové, pro život podstatné a do jisté míry na okraji zájmu.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah otce a dcery

157 Kč
126 Kč
Práce s hrou - 20%
Hry nás provázejí celým naším životem. Hrajeme je pro radost z okamžiku, z kontaktu s blízkými ů a v neposlední řadě je s námi hrají i ti, kteří nás chtějí něco přiučit o světě. Správně a promyšleně podaná hra má velice rozsáhlý potenciál.
rodina a dítě
Ukázky

Práce s hrou

135 Kč
108 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
rodina a dítě
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Nejlepší nápady pro děti - 20%
Výtvarná tvorba je pro děti velice oblíbenou a zajímavou činností. Je pro ně hrou, ale i možností sebevyjádření, způsobem relaxace i terapie. Děti baví tvořit, zkoušet nové, pro ně neznámé techniky, objevovat a experimentovat.
rodina a dítě
Ukázky

Nejlepší nápady pro děti

144 Kč
115 Kč
Deskové a karetní hry - 20%
(1x)
Deskové a karetní hry mohou být nejen zábavou, ale také efektivním učením.
rodina a dítě
Ukázky

Deskové a karetní hry

104 Kč
83 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 289 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 .. 29 > >>