Nejprodávanější knihy v roce 2021
Jižní Amerika

Atlas indiánů Jižní Ameriky - 11%
Unikátní obrazová publikace předního české odborníka Mnislava Zeleného Atapany přináší souhrnný pohled na život jihoamerických indiánů. V knize je zastoupeno 217 etnik všech kulturních areálů v různě obsáhlých heslech s důrazem na specifika.
Jižní Amerika
Ukázky

Atlas indiánů Jižní Ameriky

718 Kč
638 Kč
Město světla - 11%
(2x)
V jihoamerickém městě San Cristóbal se náhle objeví skupina 32 dětí. Nejstarším je třináct let, mluví neznámým jazykem, oblečené jsou ale současně. Nemají vůdce, chovají se jako roj včel.
Jižní Amerika

Město světla

224 Kč
199 Kč
Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky
Kniha přibližuje českému čtenáři život a dílo pátera Samuela Fritze, jednoho z nejváženějších misionářů v dějinách koloniální Ameriky.
Jižní Amerika

Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky

89 Kč
Pětinároží - 58%
Příběhy dvou bohatých rodin vydíraných v Peru devadesátých let. Autor zachycuje období teroru za vlády prezidenta Fujimoriho.
Jižní Amerika

Pětinároží

238 Kč
99 Kč
10 000 kilometrů pěšky Latinskou Amerikou - 11%
(3x)
Další putování dobrodruha, který pro peprný výraz nejde daleko, ale zato se nebojí ujít tisíce kilometrů, aby poznal nový svět i sám sebe.
Jižní Amerika

10 000 kilometrů pěšky Latinskou Amerikou

359 Kč
319 Kč
Rozptýlené průsečíky. Antologie hispanoamerické modernistické poezie - 11%
(1x)
Antologie Rozptýlené průsečíky. Antologie hispanoamerické modernistické poezie představuje česky poprvé v takovém rozsahu básníky hispánské Ameriky (Mexiko, Kuba, Uruguay, Argentina, Peru, Kolumbie, Nikaragua).
Jižní Amerika

Rozptýlené průsečíky. Antologie hispanoamerické modernistické poezie

324 Kč
288 Kč
Latinos - 11%

Jižní Amerika z nového úhlu. Neuvěřitelné příběhy i nečekaná setkání v knize, kterou přečtete jedním dechem. Chceš-li Boha rozesmát, povídej mu o svých plánech. Román z cest po „třetím světě“.

Jižní Amerika

Latinos

242 Kč
215 Kč
Lid mi říká Evita - 11%
Životní příběh Evy Perónové.
Jižní Amerika

Lid mi říká Evita

269 Kč
239 Kč
Rudá samba - 11%
Na základě důkladného studia značného množství archivních materiálů autoři sestavili vyčerpávající přehled působení Státní bezpečnosti v největší jihoamerické zemi.
Jižní Amerika
Ukázky

Rudá samba

536 Kč
476 Kč
Brazílie v souvislostech - 11%
Brazílie se jako největší latinskoamerická země (a pátá největší na světě), země s 206 miliony obyvatel, čím dál častěji těší pozornosti badatelů v oboru společenských i přírodních věd. Jako trh s obrovským potenciálem má význam pro ekonomy.
Jižní Amerika

Brazílie v souvislostech

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>