Nejprodávanější tituly v roce 2021
Ostatní předměty

Stolničení: Jak podávat pokrmy a nápoje ... - Gustav Salač - 6%
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.
Ostatní předměty

Stolničení

460 Kč
432 Kč
Elektrotechnika I: Pro SOŠ a SOU - Antonín Blahovec - 6%
Učebnice má především vytvořit správné představy o základních pojmech a vztazích v elektrotechnice, o jejich používání při řešení technických problémů v praxi.
Ostatní předměty

Elektrotechnika I

295 Kč
277 Kč
Receptury studených pokrmů -  kolektiv autorů, Jaroslav Runštuk - 10%
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích.
Ostatní předměty

Receptury studených pokrmů

495 Kč
446 Kč
Elektrotechnika III: Pro SOŠ a SOU - Antonín Blahovec - 6%

V učebnici se na příkladech a úlohách procvičují základy elektrotechniky, a to v kapitolách:

•Stejnosměrný proud •Řešení obvodů stejnosměrného proudu •Elektrostatické pole •Magnetické pole •Elektromagnetická indukce •Střídavé proudy •Řešení obvodů střídavého proudu •Symbolická metoda řešení obvodů střídavého proudu •Trojfázová soustava •Přechodné jevy •Lineární obvody •Nelineární obvody •Metody řešení obvodů se střídavým proudem •Věty o náhradních zdrojích v obvodech se střídavým proudem

V knize je uvedeno řešení 152 příkladů a zadáno 404 úloh na procvičování.

Ostatní předměty

Elektrotechnika III

325 Kč
306 Kč
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Pavel Otoupal, Hana Sedláčková - 6%
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Ostatní předměty

Technologie přípravy pokrmů 1

190 Kč
179 Kč