Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
příběhy ze života

Ikabog - 20%
(4x)
Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili blahem. Jen v mlžném Mokřadu na severu žil podle legendy strašlivý Ikabog.
příběhy ze života
Ukázky

Ikabog

349 Kč
279 Kč
Jirkův tajný klíč k vesmíru - 20%
Za vším je útěk Jirkova ochočeného prasátka. Díky němu se Jirka seznámí se svými sousedy - Aničkou a jejím otcem Erikem, který se zabývá vědou. Erik má nejvýkonnější počítač na světě a říká mu Kosmo. Ten dokáže vyslat Jirku a jeho kamarády na jakékoli místo ve vesmíru.
příběhy ze života
Ukázky

Jirkův tajný klíč k vesmíru

249 Kč
199 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 20%
(1x)
Báječné příhody doktora Proktora pobaví celou rodinu.
příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a prdicí prášek

209 Kč
167 Kč
Anna z Avonlea - 20%
Ve druhé knize z řady o Anně naše milá rusovláska přijme místo učitelky v avonleaské škole. Také se rozhodne založit v Avonlea okrašlovací spolek.
příběhy ze života
Ukázky

Anna z Avonlea

209 Kč
167 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Cha cha chá, zasmál se Mordechaj - 20%
(1x)

Vyprávění o podivuhodném dobrodružství židovského mladíka provede čtenáře deseti stoletími historie Židů v Čechách.

příběhy ze života
Ukázky

Cha cha chá, zasmál se Mordechaj

198 Kč
158 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

příběhy ze života
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Dobrodruh - 20%
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....
příběhy ze života
Ukázky

Dobrodruh

198 Kč
158 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

příběhy ze života
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Kosprd a Telecí - Příběh ze školky - 20%
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
příběhy ze života
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
159 Kč
Záhada dračího klíče - 20%
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka.
příběhy ze života
Ukázky

Záhada dračího klíče

199 Kč
159 Kč
Anna ze Summerside - 20%
Anna po skončení studií na univerzitě otevírá novou životní kapitolu a přijme místo ředitelky střední školy v Summerside. To ji načas vzdálí od milovaného Gilberta, který se rozhodl vystudovat medicínu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Summerside

209 Kč
167 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Anna z ostrova - 20%
Ve třetím pokračování Anny ze Zeleného domu se Anně splní její velký sen: odejde studovat do města na univerzitu. V novém prostředí opět najde řadu spřízněných duší a nouzi nemá ani o nápadníky. Dokáže si však Anna správně vybrat? Zvítězí její vzletné ideály, nebo srdce a to, co doopravdy cítí?
příběhy ze života
Ukázky

Anna z ostrova

209 Kč
167 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

příběhy ze života
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Zlobilky - 20%

Také rádi zlobíte rodiče? Přečtěte si o tom, jak se zlobit nevyplácí!  Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala.

příběhy ze života
Ukázky

Zlobilky

149 Kč
119 Kč
Psí poslání: Příběh Baileyho - 20%
Každý pes má na světě svůj úkol, své poslání. Když se zlatý retrívr Bailey setká s osmiletým Ethanem, rychle přijde na to, jaké je to jeho: hrát si s chlapcem, prozkoumávat statek, na němž tráví léto, a když se Ethanova maminka nedívá, vylízávat dočista Ethanův talíř.
příběhy ze života
Ukázky

Psí poslání: Příběh Baileyho

179 Kč
143 Kč
Zkáza Jezerní kotliny - 20%
(1x)

Pokračování legendární Chaty v Jezerní kotlině! Ludva s Pavlem dál chodí do své milované Jezerní kotliny a nosí do města lékárníkovi vzácný šafrán. Občas však mají pocit, že je někdo sleduje. Při jedné z výprav objeví jeskyni a v ní něco, co vyvolá mnoho otázek. Kdo je tajemný Havran?

příběhy ze života
Ukázky

Zkáza Jezerní kotliny

249 Kč
199 Kč
Dívka jménem Willow - 20%
(1x)
Co jen si má Willow počít s lesem, který zdědila po své tetě Alwině? Tetička jí zanechala také malý polorozbořený domek, ale hlavně – svou čarodějnou moc! Má Willow vůbec chuť přijmout toto dědictví i se vším, co obnáší? A k tomu všemu musí ještě nalézt další tři dívky, které v sobě stejně jako ona ukrývají čarodějnické nadání.
příběhy ze života
Ukázky

Dívka jménem Willow

209 Kč
167 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Ondra a Nela najdou u silnice poraněnou veverku. Ihned poznají, že potřebuje pomoc, a tak ji opatrně odnesou do chaty, odkud Ondrův dědeček zavolá na záchrannou stanici. Tím ale celé dobrodružství nekončí.
příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 171 položek
1 2 3 .. 9 > >>