Nejprodávanější tituly v roce 2021
pop

You Should Know
Debutové studiové album natočila Emma Drobná ve spolupráci s produkčním týmem Creative Music House (např. Tina, Richard Müller, Debbi, Misha). Nechybějí na něm samozřejmě hity Smile a Words, které letos výrazně zasáhly do rozhlasových hitparád.
pop

You Should Know

323 Kč
Z pekla šťastie
Album vznikal v priebehu jedného roka v dvoch štúdiách na Slovensku a v Čechách. "Jednu polovicu som nahrával v štúdiu vo Viničnom pri Bratislave a druhú v Prahe - striedavo podľa nálady pesničiek a s rôznymi hudobníkmi.
pop

Z pekla šťastie

359 Kč
Poločas
Deska Poločas je výběrová kompilace největších hitů skupiny Kryštof. Původně vyšla v roce 2007, nyní se objevuje v rozšířené podobě a obsahuje i několik raritních nahrávek a skladeb, které si na webu kapely vybrali sami fanoušci kapely.
pop

Poločas

323 Kč
Space Oddity
(1x)
Reedice druhého alba Davida Bowieho Space Oddity.
pop

Space Oddity

710 Kč
Let Love In
Let Love In je osmé studiové album rockové skupiny Nick Cave and the Bad Seeds, vydané v dubnu 1994 prostřednictvím vydavatelství Mute Records. Jeho nahrávání probíhalo od září do října předcházejícího roku a producentem byl Tony Cohen.
pop

Let Love In

647 Kč
Cigareta ve dvou
Freak folk Gregoryho Dimanche transformoval v jednočlenný projekt Psychedelic Morning a nové písníčkářské album Ciagareta ve dvou.
pop

Cigareta ve dvou

269 Kč
Kalná
Ladě svou hudbou podtrhují rockové písničkářství, ze kterého je cítit blues – kapela, která žánry posunuje dál. Parta sdružená okolo charismatického zpěváka a básníka Michaela Kubesy nenabízí nějaké vymazlené trendy pozlátko, ale spíše syrovost život
pop

Kalná

359 Kč
Čas 51:71:81 (Zlatá kolekce)
Jiří Schelinger 1971 - 1981: nezapomenutelnou muzikou nabitá dekáda!
pop

Čas 51:71:81 (Zlatá kolekce)

479 Kč
Reprezent
Rok a půl po vydání zlaté desky Romano Hip Hop, po hektickém čase, který úspěch alba přinesl, vydávají Gipsy.cz album Reprezent. CD navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý romano hip-hop style, skvěle kombinující hip hop, rap romskou tradiční hudbu i popové a R´n´B prvky.
pop

Reprezent

269 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 199 položek
<< < 1 .. 18 19 20