Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
pro děti a mládež

Příběh jednoho kmene - 20%

Příběh Bajúka ile Agaj, léčitele z Jihu Před mýma očima tančily postavy démonů, které jdou jen těžko popsat slovy, a já tančil s nimi. Vířily ve šmouhách kolem velkého pohřebního ohně v rytmu hudby; tváře zkřivené v hlubokém prožitku a svými chodidly zvedaly oblaka prachu.

pro děti a mládež
Ukázky

Příběh jednoho kmene

349 Kč
279 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv - 20%
Dorazil k Erdasu dlouho předtím, než se objevili lidé. Zvrácený, trpělivý a hladový spal pod povrchem světa. Nyní se Žerf probouzí! 4. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců.
pro děti a mládež
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv

189 Kč
151 Kč
Strašidelná knihovna - Na půdě je duch - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

pro děti a mládež
Ukázky

Strašidelná knihovna - Na půdě je duch

149 Kč
119 Kč
Strážci Země - 20%
(4x)

Strážci Země usnuli tvrdým spánkem a nepřítel splétá své nekalé plány! Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil.

pro děti a mládež
Ukázky

Strážci Země

189 Kč
151 Kč
Škola jednorožců - Kouzelná oslava - 20%
Ve druhém dobrodružství má jednorožec Troy starosti. Když totiž ostatní zjistí, že je ve skutečnosti princem, začínají se k němu chovat jinak. Troye to velmi trápí a nechce se zúčastnit ani narozeninové oslavy, kterou pro Safíru tajně připravují...
pro děti a mládež
Ukázky

Škola jednorožců - Kouzelná oslava

169 Kč
135 Kč
Temné nadání – Padlé město - 20%
Za svobodu a vědění se platí cena nejvyšší. Kdo ale bude platit účty? Druhý díl dystopické trilogie z dekadentní Anglie ovládané Mocnými.
pro děti a mládež
Ukázky

Temné nadání – Padlé město

279 Kč
223 Kč
Verča a prasorožec - Jednorožcem může být každý - 20%

Prasátko s rohem a se srdcem na správném místě! V Šotkově dostává každé dítě k desátým narozeninám kouzelného tvora. Verča se těší na půvabného a jemného jednorožce, ale v den jejích narozenin k ní kouzelnou mlhou přihopká prasorožec!

pro děti a mládež
Ukázky

Verča a prasorožec - Jednorožcem může být každý

189 Kč
151 Kč
Wonder Woman: Válkonoška - 20%
První kniha světově úspěšné série o mládí komiksových superhrdinů. Wonder Woman v příběhu Leigh Bardugo, bestsellerové autorky Šesti vran.
pro děti a mládež
Ukázky

Wonder Woman: Válkonoška

209 Kč
167 Kč
Z kouře a kamene - 20%
(1x)

Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu Když se u Carys Obelové objeví jedna z nejmocnějších bytostí města Morigan a zemře jí v náruči, netuší, jak moc se její život změní.

pro děti a mládež
Ukázky

Z kouře a kamene

199 Kč
159 Kč
Zloději dýmu - 20%
(2x)

Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj. Čtyři hrdinové mají v rukou osud světa. Čtyři národy stojí na pokraji konfliktu. V Brigantsku se princezna Catherine připravuje na politické manželství bez kapky lásky, které pro ni chystá její krutý a ambiciózní otec. padne? Komu se podaří vybojovat si své místo v životě?

pro děti a mládež
Ukázky

Zloději dýmu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 242 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>