Nejprodávanější knihy v roce 2021
ekonomie

Cestovní ruch pro střední školy a pro veřejnost - 15%
Učebnice je určena studentům středních odborných a vyšších odborných škol se zaměřením na cestovní ruch, obchodním akademiím pro volitelný předmět cestovní ruch, pro posluchače rekvalifikačních kurzů a též pro odbornou veřejnost v cestovním ruchu.
ekonomie

Cestovní ruch pro střední školy a pro veřejnost

202 Kč
172 Kč
Do hlubin dlužníkovy duše - 11%
Kniha Do hlubin dlužníkovy duše je vším možným, jen ne normální knihou. Je zároveň osobní zpovědí a také obecnou předpovědí. Je usměvavá, a také z ní občas mrazí.
ekonomie

Do hlubin dlužníkovy duše

178 Kč
158 Kč
Finanční účetnictví veřejného sektoru
S knihou získáváte úplný přehled finančního účetnictví ve veřejném sektoru. Problematika účetnictví není popisována citací zákona, vyhlášek a standardů, ale přehledným a vysvětlujícím textem, vhodným pro běžného uživatele.
ekonomie

Finanční účetnictví veřejného sektoru

269 Kč
Lázeňství
Publikace zkušených autorů se zaměřuje na management a marketing lázeňských organizací a podniků, spolu s uplatněním nejnovějších poznatků v oboru.
ekonomie

Lázeňství

179 Kč
Sami v moři konkurence - 11%
Při nelehké plavbě v moři konkurence se vám mohou hodit znalosti o správném přemýšlení na cestě za úspěchem – ve světě, životě a byznysu, o marketingu, podnikání, o myšlení člověka, který nechce prohrávat, o myšlení firmy, která touží uspět na konkurenčním trhu, o filosofii podnikání, o podstatě marketingového managementu či o zkušenostech a nápadech z přednášek, workshopů i z mého rozhlasového pořadu Byznys poradna na rádiu Zet.
ekonomie

Sami v moři konkurence

314 Kč
279 Kč
Třicet let platebních karet v Česku a Slovensku
Před třiceti lety se v tehdejším československém bankovnictví začaly používat první platební karty a s nimi také první dva bankomaty. Snad si to dnes uvědomuje málokdo, ale pro dosavadní platební formy to byla revoluce v oboru, ...
ekonomie

Třicet let platebních karet v Česku a Slovensku

2 327 Kč
Bankovnictví - 11%
S bankovními, finančními a pojistnými produkty se setkáváme prakticky po celý svůj život. Proto je bankovnictví ze všech ekonomických oborů jedním z těch, které jsou do jisté míry bližší naší každodenní žité realitě.
ekonomie

Bankovnictví

234 Kč
208 Kč
Digitalizace ekonomiky a společnosti - 11%
Autoři se snaží naznačit klady i úskalí digitální transformace, jichž jsme svědky v ekonomice i celé společnosti.
ekonomie

Digitalizace ekonomiky a společnosti

314 Kč
279 Kč
Hlavní účetní systémy: IFRS a US GAAP - 11%
Kniha podává přehled o nynějším stavu a budoucím směřování evropských a českých předpisů (zejména IFRS) v oblasti účetnictví a auditu.
ekonomie

Hlavní účetní systémy: IFRS a US GAAP

269 Kč
239 Kč
Jak porozumět globální ekonomice - 11%
Kniha představuje mimořádný přínos ke zkoumání globálních procesů světové ekonomiky, protože přináší nový pohled na všechny související geopolitické, finančně ekonomické i demografické a enviromentální vlivy na globální hospodářství.
ekonomie

Jak porozumět globální ekonomice

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 279 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 .. 28 > >>