Nejprodávanější knihy v roce 2021
ekonomie

Marketing - Učebnice učitele - 11%
Učebnice Marketing – základy marketingu poskytuje čtenáři základy marketingového myšlení a ukazuje, že marketing je v současnosti nezbytně nutnou metodou řízení úspěšné firmy.
ekonomie

Marketing - Učebnice učitele

342 Kč
304 Kč
Zvyšte obrat a zisk firmy metodou Profitbooster - 20%
Jedinečná původní kniha o strategickém marketingu. Aplikujte pouze čtyři jednoduché kroky ve své firmě a znásobte nebo nastartujte obrat a zisk.
ekonomie
Ukázky

Zvyšte obrat a zisk firmy metodou Profitbooster

349 Kč
279 Kč
Entrepreneurs versus Cheaters - 11%
(1x)
Following his successful book, How to Run a Business without Risk (2016), Vladimir John, the founder of Meriglobe, is coming up with another practical manual on how to manage a business while avoiding the frequent pitfalls....
ekonomie

Entrepreneurs versus Cheaters

312 Kč
278 Kč
How to run a business without risk - 11%
(1x)
The Truth Revealed about Business Risk covers the ten most interesting business topics in interviews with expert advisors.
ekonomie

How to run a business without risk

267 Kč
238 Kč
Péče na prodej - 11%
Co mají společného miniškolky, hotely pro psy, hodinoví manželé, agentury poskytující péči o seniory, děti či domácnost?
ekonomie

Péče na prodej

267 Kč
238 Kč
Přestaňte prodávat a získejte klienty! - 11%

Jednoduchý průvodce, který profesionálům krok za krokem ukáže, jak snadněji získávat více klientů, dokonce bez nutnosti prodávat. Vysvětluje od A až do Z, jak vyhledávat nové klienty, jak si domlouvat schůzky a uzavírat více obchodů.

ekonomie

Přestaňte prodávat a získejte klienty!

196 Kč
174 Kč
Umění začít 2.0 - 11%
Guy Kawasaki, úspěšný podnikatel, mentor a autor řady knižních bestsellerů o podnikání, přichází s novinkou. Ve své knize Umění začít 2.0 popisuje základní kroky, které vás dovedou od prvotního nápadu až k samotnému rozjezdu vlastního podnikání...
ekonomie

Umění začít 2.0

296 Kč
263 Kč
Úspěšná realizace strategie a strategického plánu
Kniha představuje skutečně srozumitelný a prakticky orientovaný návod pro úspěšnou implementaci strategie pro podnikatelské subjekty, organizace státní správy, samosprávy a neziskové organizace, a to včetně případových studií.
ekonomie

Úspěšná realizace strategie a strategického plánu

224 Kč
Zaměstnavatelé versus zaměstnanci - 11%
(2x)
Na velmi úspěšné knihy JAK PODNIKAT BEZ RIZIKA a PODNIKATELÉ VERSUS PODVODNÍCI z r. 2016 navazuje Vladimír John tématem, jež se dotýká téměř každého podnikatele....
ekonomie

Zaměstnavatelé versus zaměstnanci

267 Kč
238 Kč
Zatřiďování majetku a služeb - 11%
Tápete někdy, kam zatřídit konkrétní typ majetku pro daňové i účetní odpisování? Někdy se velmi špatně jednotlivé majetky rozlišují. Vychází však pomůcka právě pro vás. Všechny potřebné informace naleznete v jedné tabulce.
ekonomie

Zatřiďování majetku a služeb

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 279 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 28 > >>