Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
romány

Vyměnit vodu květinám - 20%
(6x)
Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Jemný a zároveň vzrušující příběh, z jehož každé stránky sálá klid, lehce černý humor a nadhled.
romány
Ukázky

Vyměnit vodu květinám

258 Kč
206 Kč
Cukrárna v Paříži - 20%
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
271 Kč
Neodolatelný ničema - 20%
(2x)
Lady Daphne Swiftová vždy obdivovala své dva bratry, kteří hrdě sloužili koruně. Ona sama je možná žena, ale je odhodlaná dokázat, že dovede být stejně užitečná jako muži v její rodině. Dokonce zajde tak daleko, že se tajně vdá za špióna.
romány
Ukázky

Neodolatelný ničema

209 Kč
167 Kč
Purpurový ibišek - 20%
(1x)
Silný román o emočních bouřích dospívání, pevných rodinných poutech a zářivém příslibu svobody.
romány
Ukázky

Purpurový ibišek

259 Kč
207 Kč
Korálky z klokočí

V rámci doktorandské práce přijíždí Eliška Fibichová uspořádat obecní archiv do místa svého dětství. Její prababička Klotylda byla porodní bába a před mnoha lety beze stopy zmizela.

romány
Ukázky

Korálky z klokočí

179 Kč
Strom splněných přání - 20%
(1x)
Jane se podařilo prorazit jako investigativní novinářka. Její přítel Simon se ale nedokázal smířit s tím, že je úspěšná a práci se věnuje víc než jemu.
romány
Ukázky

Strom splněných přání

254 Kč
203 Kč
Vinařství 2: Nový začátek - 20%
(1x)
Strhující rodinná sága z Alsaska a působivý obraz měšťanské společnosti na konci 19. století. Druhý díl tetralogieManželství služebné Ireny a bohatého dědice Franze mělo být sňatkem z lásky. Ale po hrozném odhalení Franzova otce opustí těhotná Irena milovaného ženicha bez slůvka rozloučení.
romány
Ukázky

Vinařství 2: Nový začátek

309 Kč
247 Kč
Nelituju ničeho - 20%
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdávala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy.

romány
Ukázky

Nelituju ničeho

239 Kč
191 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Čokoládovna - 20%
(1x)
OSUD DVOU ŽEN. RODINNÉ DĚDICTVÍ. PŘÍBĚH VELKÉ VÁŠNĚ. Stuttgart na počátku 20. století. Judith Rothmannová, dcera majitele čokoládovny, vede privilegovaný život v noblesní čtvrti Degerloch. Její skutečná vášeň však patří výrobě čokolády.
romány
Ukázky

Čokoládovna

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 231 položek
<< < 1 2 3 4 .. 24 > >>