Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
romány

Anežka - 20%
(4x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

189 Kč
151 Kč
Klíč - 20%
(2x)
Při obhlídce opuštěné nemocnice pro duševně choré objeví Sarah kufr pacientky, která zde pobývala před padesáti lety.
romány
Ukázky

Klíč

339 Kč
271 Kč
Nejhezčí dny našich životů - 20%
(4x)
Seznamte se, tohle jsou Sorensonovi! Rodinná sága o manželském páru, čtyřech dcerách, které mezi sebou neustále válčí, a jednom dlouho pohřbeném tajemství…Když se do sebe Marilyn a David zamilovali, netušili, co na ně čeká.
romány
Ukázky

Nejhezčí dny našich životů

349 Kč
279 Kč
Dům bez zrcadel - 20%
„Všechno je v pořádku! Nejsi starý! Stačí se nedívat do zrcadla.“ Markéta už řadu let pracuje jako pendlerka, vždycky se několik týdnů stará o věkovité klienty v Anglii a několik týdnů má volno.
romány
Ukázky

Dům bez zrcadel

209 Kč
167 Kč
Kdo rozváže pás Orionu - 20%
(1x)
Otázku, zda umí rozvázat Orionův pás, položil Bůh Jobovi, aby mu ukázal jeho místo v uspořádání světa. Pražský advokát Artur Riegerbaum svoje místo zatím nenašel.
romány
Ukázky

Kdo rozváže pás Orionu

209 Kč
167 Kč
Noční cirkus - 20%
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
romány
Ukázky

Noční cirkus

298 Kč
238 Kč
Vypravěčka - 20%
(9x)
Sage pochází z rodiny s židovskými kořeny a její babička přežila holocaust. Ona sama se snaží vyrovnat s jiným traumatem – se smrtí matky. Na skupinové terapii se seznamuje s devadesátníkem Josefem Weberem.
romány
Ukázky

Vypravěčka

279 Kč
223 Kč
Růže a čokoláda - 20%
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
romány
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
207 Kč
Dopis - 20%
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
238 Kč
Maria Montessoriová - Učitelka nové doby - 20%
(1x)
Maria Montessoriová byla výrazná osobnost, pocházela ze zámožné italské rodiny, v roce 1896 se stala první doktorkou medicíny v Itálii, zajímala se o výchovu mentálně postižených dětí a o otázku dětských nervových nemocí, později se věnovala propagaci svého programu vzdělávání.
romány
Ukázky

Maria Montessoriová - Učitelka nové doby

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 231 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 24 > >>