Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2021
sci-fi

Literární spolek Laury Sněžné - 20%
(2x)

Cosi divného se děje s knihami v městečku Zaječín. Fantastický román pro milovníky literatury a záhad od autora, který ukázal, že i Finsko má svůj magický realismus.

sci-fi
Ukázky

Literární spolek Laury Sněžné

329 Kč
263 Kč
Asfalt II. - 20%

Druhá část 30 hodinové brutálně-satirického hororu! Dalších 12 hodin neuvěřitelných příhod Kuffenbachova komanda! Konec se blíží!

sci-fi
Ukázky

Asfalt II.

190 Kč
152 Kč
Mariňáci II. - 20%
Jaderné exploze, guerilová taktika a vesmírné bitvy, to je velkolepé završení příběhu vesmírných mariňáků v daleké galaxii. Všichni, kdo je tam poslali, věděli, že jejich šance na přežití jsou nulové.
sci-fi
Ukázky

Mariňáci II.

199 Kč
159 Kč
Vládce vlků - 20%
Temný epos, v němž na pozadí skutečných historických událostí ožívá svět slovanských hrdinů, čarodějů, ale i tajemných rituálů, bohů a strašlivých běsů.
sci-fi
Ukázky

Vládce vlků

349 Kč
279 Kč
Nonstop - 20%
(2x)

Strhující dobrodružná sci-fi Příběh velkolepé myšlenky, která pohltila veškerou realitu...

sci-fi
Ukázky

Nonstop

299 Kč
239 Kč
Planeta opic - 20%
Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví jako spočinutí v ráji.
sci-fi
Ukázky

Planeta opic

299 Kč
239 Kč
Čaroděj Zeměmoří - 20%
(1x)
Čaroděj Zeměmoří je prvním románem cyklu o Zeměmoří – fascinujícím světě stvořeném Velmistryní žánru SF&F Ursulou K. Le Guinovou.
sci-fi
Ukázky

Čaroděj Zeměmoří

269 Kč
215 Kč
Artemis - 20%
(1x)
Autor celosvětového hitu Marťan se znovu hlásí o pozornost milionů čtenářů: tentokrát sci-fi thrillerem z blízké budoucnosti – napínavou noir kriminálkou odehrávající se na Měsíci.
sci-fi
Ukázky

Artemis

319 Kč
255 Kč
Střet králů - 20%
(2x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.
sci-fi
Ukázky

Střet králů

399 Kč
319 Kč
Já, Finis - 20%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi
Ukázky

Já, Finis

329 Kč
263 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 20%
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

499 Kč
399 Kč
Parazit - 20%
(1x)
Poté, co srovnali se zemí vesnici, jejíž obyvatele zabila parazitická plíseň, odvezli si agenti DTRA jediný vzorek. A ten se po 30 letech začíná šířit...
sci-fi
Ukázky

Parazit

299 Kč
239 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 20%
(3x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

299 Kč
239 Kč
Asfalt I. - 20%
(2x)
Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi...
sci-fi
Ukázky

Asfalt I.

190 Kč
152 Kč
Vzpomínka zvaná říše - 20%
(1x)
Fascinující space opera z diplomatických kruhů daleké galaxie.
sci-fi
Ukázky

Vzpomínka zvaná říše

429 Kč
343 Kč
Devět dní - 20%
(1x)
Věřit a nepochybovat. Lee Parker věří, Sera Trantorová věří – pouze každý něčemu jinému. Vleklé války nejen že měly fatální dopad na tvář přírody, ale rozdělily lidstvo na dva nesmiřitelné tábory.
sci-fi
Ukázky

Devět dní

299 Kč
239 Kč
Palubní střelec - 20%
(1x)
Palubní střelec - audiokniha obsahuje novelu nejúspěšnějšího autora české military sci-fi, jímž je Robert Fabian.
sci-fi
Ukázky

Palubní střelec

79 Kč
63 Kč
Playground - 20%
(2x)

Co se stane během těch několika vteřin, kdy se zastaví srdce? Poručice švédské armády Jasmin Pascalová-Andersonová je při misi NATO v severním Kosovu těžce raněna.

sci-fi
Ukázky

Playground

299 Kč
239 Kč
Hvězdní honáci - 20%
(4x)
Velkolepé galaktické dobrodružství pojaté ve stylu starých westernů. Mezihvězdnou přepravu zajišťují gigantické hyperprostorové bytosti zvané „krávy“. Na jejich cestě napříč prostorem je doprovázejí jejich ochránci, vesmírní „honáci.“
sci-fi
Ukázky

Hvězdní honáci

265 Kč
212 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 39 položek
<< < 1 2