Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
zdravá výživa

Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
zdravá výživa
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
zdravá výživa
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Jíme zdravě ze spíže - 20%
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
zdravá výživa
Ukázky

Jíme zdravě ze spíže

199 Kč
159 Kč
Kuchařka Delicious blog Lucie - 20%
Recepty autorky blogu delicious-blog-lucie.cz - opravdu zdravé, svěží, moderní! 97 receptů nejmodernější zdravé gastronomie s fotografiemi, které už od pohledu „pošimrají\" vaše chuťové buňky. Od www.delicious-blog-lucie.cz.Lucie, food blogerka roku 2014, pro vás napsala kuchařku, která přináší notnou dávku inspirace, a to i velmi zkušeným milovníkům zdravé kuchyně.
zdravá výživa
Ukázky

Kuchařka Delicious blog Lucie

149 Kč
119 Kč
Ještě více hojnosti - 20%
Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora...
zdravá výživa
Ukázky

Ještě více hojnosti

349 Kč
279 Kč
Fermentujeme se Superkvašáky - 20%

Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.

zdravá výživa
Ukázky

Fermentujeme se Superkvašáky

269 Kč
215 Kč
Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany - 20%
Velké množství raw receptů! Tato kniha vám může být inspirací, jak jíst zdravě, bezlepkově a s klidem v duši... Je napsaná českým odborníkem na veganskou stravu, všechny suroviny použité v knize jsou dostupné v ČR.
zdravá výživa
Ukázky

Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany

199 Kč
159 Kč
Domácí levandulová kuchařka - 20%
Sbírka kuchyňských levandulových receptů pokrývá široké spektrum pokrmů - od polévek přes hlavní chody, přílohy, dezerty, sirupy, smoothie, džemy, různé pochutiny, až po kořenící směsi..
zdravá výživa
Ukázky

Domácí levandulová kuchařka

199 Kč
159 Kč
Natrhej si oběd - 20%

Nechoďte do supermarketu, jděte do přírody! Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe.

zdravá výživa
Ukázky

Natrhej si oběd

349 Kč
279 Kč
Rawmania - 20%
Zajímáte se o zdravou výživu? Pak víte, že raw strava není trendem, který odezní, a že rozhodně není jednotvárná a nudná. Poznejte ta nejlepší jídla, která si tím, že neprošla tepelnou úpravou, zachovala cenné živiny obsažené v ingrediencích.
zdravá výživa
Ukázky

Rawmania

229 Kč
183 Kč
Zdravé pomazánky - 20%
Kniha nabízí přes sto druhů pomazánek zařazených do sedmi kategorií. Máte jedinečnou příležitost si připravit pomazánky luštěninové, zeleninové, rybí, tvarohové, sýrové, z obilovin a semínek a ze šmakounem.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé pomazánky

98 Kč
78 Kč
Fitness recepty - 20%
Vyzkoušejte některý z téměř sto snadných receptů a budete se cítit skvěle! Všechny jsou plné bílkovin, zdraví prospěšných tuků, obsahují minimum cukru, a hlavně výborně chutnají.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness recepty

279 Kč
223 Kč
Hravé fit recepty - 20%
77 receptů! Sen o dokonalé postavě a současně opravdu dobrém sladkém jídle nemusí být jen snem! Známá česká instagramová bloggerka @baru_svobb o tom přesvědčuje každý den desetitisíce svých fanoušků. Fascinuje svou skvělou postavou a současně záplavou lahodných receptů, které jsou připraveny z plnohodnotných surovin a často využívají vydatnosti proteinů.
zdravá výživa
Ukázky

Hravé fit recepty

209 Kč
167 Kč
Je to tak snadné – recepty na každý den - 20%
Gwyneth Paltrow přináší přes 130 svých oblíbených receptů na výborná a zdravá jídla – některá z nich neobsahují cukr, lepek ani laktózu. Přijdou vám vhod ve chvíli, kdy začnete přemýšlet o tom, že si objednáte něco nezdravého, protože máte hlad...
zdravá výživa
Ukázky

Je to tak snadné – recepty na každý den

424 Kč
339 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den - 20%
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
zdravá výživa
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 120 snadných a netradičních receptů pro každý den

249 Kč
199 Kč
(ne)Sladkosti - 20%
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
zdravá výživa
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
55 Kč
Běhej a hubni - 20%
Chcete se postavit svým kilům navíc a jste ochotná kromě diety pro to i něco víc udělat? Ukážeme vám, jak pomocí běhání a úpravou stravovacích návyků můžete rychle dosáhnout kýžených cílů.
zdravá výživa
Ukázky

Běhej a hubni

195 Kč
156 Kč
Raw food jako zážitek - 20%
V této knize najdete nejen informace o základech živé stravy, ale i přehled surovin pro přípravu raw stravy, jejich vhodné kombinace, tipy a návody, jaké vybavení zvolit do své zdravé kuchyně.
zdravá výživa
Ukázky

Raw food jako zážitek

254 Kč
203 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Jíme zdravě - 20%
(1x)
Po této kuchařce by měl sáhnout každý, kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze, má rád nápadité recepty a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. V žádném případě tedy není určena jen vyznavačům veganské stravy.
zdravá výživa
Ukázky

Jíme zdravě

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 > >>