Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
povídky

Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Anděl Esmeralda - 11%
Kniha nabízí průřez spisovatelovou tvorbou od konce sedmdesátých let do současnosti. V jistém smyslu přitom může sloužit jako úvod do DeLillova světa, najdeme v ní totiž většinu autorových erbovních témat: odcizení, paranoiu, obavu či děs ze světa.
povídky
Ukázky

Anděl Esmeralda

223 Kč
198 Kč
Prózy - 11%
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
319 Kč
Říkají mi Aram - 37%
Malý Aram sleduje dětskýma očima okolní svět.
povídky
Ukázky

Říkají mi Aram

158 Kč
99 Kč
Směšné lásky - 11%
(2x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.
povídky

Směšné lásky

317 Kč
282 Kč
Povídky - 6%
Výbor obsahuje i Babelovu vůbec nejstarší známou krátkou prózu Starý Šlojme, napsanou v roce 1913, kdy bylo jejímu autorovi pouhých 19 let. Svazek uzavírají u Babela ojedinělé povídky "na cizí námět".
povídky

Povídky

229 Kč
215 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
Laskavá zamyšlení, drobné příběhy a filozofické postřehy amerického autora. Vyprávění je zcela prodchnuto radostí ze života, průzračným způsobem oslovuje v člověku jeho lepší já a dává smysl i těm nejobyčejnějším věcem na světě.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

223 Kč
198 Kč
Soukromá tajemství - 11%
Anna by ani za nic své matce nepřiznala, že její manžel není, jemně řečeno, tak dokonalý muž jako byl její táta, jehož ale nikdy nepoznala, ovšem Lucie, ta nechce říct o otci svého doposud nenarozeného dítěte vůbec nic.
povídky

Soukromá tajemství

233 Kč
207 Kč
Lido di Dante - 11%
Dvanáct povídek souboru Lido di Dante nás přivádí do letoviska několik kilometrů od Ravenny, v němž se ulice jmenují podle postav Božské komedie.
povídky

Lido di Dante

161 Kč
143 Kč
Krajina s pobřežím - 11%
(2x)
Výbor představuje průřez norskou povídkovou tvorbou dvacátého století. Vedle povídek starších, mnohdy již kanonizovaných autorů obsahuje povídky prozaiků současných, s jejichž tvorbou se český čtenář dosud nesetkal.
povídky

Krajina s pobřežím

178 Kč
158 Kč
Hlupák Gimpl - 6%
(1x)
Jedna z nejoblíbenějších povídkových sbírek I. B. Singera.
povídky
Ukázky

Hlupák Gimpl

211 Kč
198 Kč
Magie pro začátečníky - 6%
(2x)
Povídky od americké autorky, která je novým hlasem americké nezávislé literární scény v oblasti fantasy a sci-fi.
povídky

Magie pro začátečníky

168 Kč
158 Kč
Korunka z peří - 11%
Sbírka povídek známého amerického židovského autora.
povídky

Korunka z peří

215 Kč
191 Kč
Tata a jeho syn - 11%
Kniha Tata a jeho syn, která vychází v druhém vydání je třetí sbírkou povídek, kterou tento česky píšící židovský autor v nakladatelství Sefer vydal. Jedná se o dílem autobiografické, dílem fabulované příběhy, které s humorem...
povídky
Ukázky

Tata a jeho syn

288 Kč
256 Kč
Povídky - 11%
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
279 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
294 Kč
Nejlepší britské krimipovídky - 11%
Dvaačtyřicet povídek, pečlivě vybraných britskou editorskou legendou Maximem Jakubowskim, nabízí výběr toho nejlepšího ze současné žánrové tvorby.
povídky

Nejlepší britské krimipovídky

359 Kč
319 Kč
Hordubal, Povětroň, Obyčejný život - 11%
Tato noetická trilogie je po umělecké stránce bezesporu vrcholem tvorby Karla Čapka a dodnes zůstává navýsost moderní a současná – svým poselstvím i mnohovrstevnatostí.
povídky

Hordubal, Povětroň, Obyčejný život

269 Kč
239 Kč
Noc na galaktické železnici - 11%
Kendži Mijazawa je autorem pohádkových povídek zasazených do snového světa plného nadpřirozených postav a nevšedních dobrodružství.
povídky
Ukázky

Noc na galaktické železnici

268 Kč
238 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 458 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>