Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
historické romány

Před tváří bohů - 20%
Příběh Před tváří bohů, odehrávající se ve Staré egyptské říši, vypráví o dvou lidech, kteří se náhodou potkají a zamilují se do sebe. Jenže - on je chudý rolník, pracující momentálně na stavbě nové pyramidy, a ona je dcera faraona.
historické romány
Ukázky

Před tváří bohů

149 Kč
119 Kč
Stíny světa - 20%
I ty nejtemnější dny může prozářit světlo…Thorn, Západní Prusko 1910.Plachý Carl, odvážný Artur a drzá Isi berou život jako hru. Nijak je nešokuje ani vzrušující vědecká zpráva o nově objevené kometě, Halleyově, která by mohla zničit Zemi.
historické romány
Ukázky

Stíny světa

349 Kč
279 Kč
Cizinka v Paříži - 20%
Divoké večírky, jazz, drogy a láska… Vita Caseyová uprchla před krutou minulostí nejprve do Londýna a následně do Francie.
historické romány
Ukázky

Cizinka v Paříži

382 Kč
306 Kč
Jošt
Jošt, Jan Soběslav a Prokop. Tři synové moravského markraběte Jana Jindřicha vedou spory kvůli majetku. A především mezi Joštem a Prokopem je situace opravdu napjatá.
historické romány
Ukázky

Jošt

179 Kč
Královna Rejčka - 20%
Po smrti své první manželky Guty se Václav II. ožení s osiřelou princeznou Richenzou. Dvanáctiletá dědička polské koruny se těší na nový život po boku českého krále, Václav se jí ale hned po svatbě zbaví a pošle na osamělý hrad Budín...
historické romány
Ukázky

Královna Rejčka

219 Kč
175 Kč
Nesmrtelný Cheops - 20%
Ambiciózní, spravedlivý a nemilosrdný. Zotročil národy, podmanil si cizí země a zničil protivníky. Ale ani chrámy, přístavy a kvetoucí obchod v mnoha zemích neuspokojily všechny jeho touhy. Potřeboval odhalit tajemství svatyně Thoth.
historické romány
Ukázky

Nesmrtelný Cheops

259 Kč
207 Kč
Nový domov - 20%
(1x)
Na samém začátku druhé světové války byly poslány stovky dětí z Londýna na venkov, aby byly uchráněny hrůz náletů. Bezpečí bylo ale vykoupené odtržením od blízkých a všeho známého.
historické romány
Ukázky

Nový domov

249 Kč
199 Kč
Podmínka - 20%
Příběh historického románu začíná v roce 1812, těsně před bitvou dvou velkých armád u Borodina. Příběh, demaskující rozdíl mezi skutečnými hrdiny a událostmi a tradičními ideály, je polemikou s černobílým národním mýtem ...
historické romány
Ukázky

Podmínka

189 Kč
151 Kč
Poslední Lucemburk - 20%
Ladislav řečený Pohrobek byl poslední český král, v jehož žilách kolovala po pradědovi Karlu IV. lucemburská a přemyslovská krev. Narodil se čtyři měsíce po smrti svého otce Albrechta Habsburského jako čtvrté dítě Alžběty Lucemburské, dcery Zikmunda Lucemburského...
historické romány
Ukázky

Poslední Lucemburk

199 Kč
159 Kč
Poslední z Tudorovců - 20%
„Smiř se se smrtí,“ napsala své mladší sestře Jane Greyová, když za otcovu touhu po moci zaplatila životem. Jenže Katherine na smrt vůbec nepomýšlí, je přece mladá a zamilovaná.
historické romány
Ukázky

Poslední z Tudorovců

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 468 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 39 .. 47 > >>