Tato houbová kuchařka vychází jako doplňující publikace ke knize Celoroční průvodce houbaře. Jiří Baier v ní připravil více než 120 receptů z hub, které se dají sbírat během všech ročních období. Většina receptů je doplněna fotografií hotového jídla.
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy.
Tato knížka, první z řady malých babiččiných sešitků, je věnována kuchařským předpisům vánočním. Připomíná malé zápisníčky plné rad a domácích poznatků, jaké si psávaly naše maminky a babičky.
Zbrusu nová příručka z řady Jak říct ne nabízí praktické rady, jak vyřadit maso nebo ho jen omezit. Přesvědčte se, že můžete změnit jídelníček k lepšímu, aniž byste radikálně měnili svůj životní styl.
Teorie a recepty v jedné knize! Dočtete se o makroživinách, vitamínech, minerálech, důležitosti spánku, počítání kalorií, krátkodobém stresu, mikrobiomu a mnoho dalšího.
Jíst a žít bez cukru, lepku a laktózy - zní to jako přiliš „velké sousto"? Přesvědčte se, že vařit zdravě je jednodušší, než se zdá.
Co vás čeká uvnitř kuchařky?
Tato krásná dárková kniha se zamýšlí nad tím, jak nakupovat a vařit ohleduplně k životnímu prostředí. Naučíte se rozpoznat, které potraviny používat a kterým výrobkům se naopak raději vyhnout.
Foodblogerka Markéta Chovancová připravuje v troubě i na plotně lahodné pokrmy od jara do zimy. Chcete nahlédnout do její kuchyně a získat tipy do své kulinářské praxe? Pak je tu pro vás Markétina sezónní kuchařka členěná podle ročních období.
Snadné vaření na šest písmen
Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše.