Nejprodávanější tituly v roce 2021 - gastronomie

V restauraci
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
gastronomie

V restauraci

267 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

323 Kč
Moderní česká cukrařina
(1x)
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.
gastronomie

Moderní česká cukrařina

404 Kč
Síla přírodní fermentace
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

359 Kč
Máma v kuchyni 2
Zdravé vaření pro nejmenší tak, aby chutnalo celé rodině. Vařit pro děti může být oříšek.
gastronomie

Máma v kuchyni 2

359 Kč
Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování.
gastronomie

Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii

539 Kč
Břišani
(3x)
Jak to, co jíme a kdy to jíme, ovlivňuje naše zdraví a pohodu? A jakou roli v tom hrají Břišani – breberky sídlící v našich střevech?
gastronomie

Břišani

269 Kč
Jíst a žít
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
gastronomie

Jíst a žít

269 Kč
Chemie na talíři
„Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.“ Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze?
gastronomie

Chemie na talíři

359 Kč
Zažít Alpy
Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete doprostřed Alp.
gastronomie

Zažít Alpy

629 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 60 položek
1 2 3 .. 6 > >>