Nejprodávanější knihy v roce 2021 - gastronomie

V restauraci -10%
(1x)
Kniha představuje spojení kulturní historie, literatury faktu a esejisticky pojatých příběhů s románovými prvky.
gastronomie

V restauraci

297 Kč
267 Kč
Kulinárium -10%
Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat.
gastronomie

Kulinárium

499 Kč
449 Kč
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka -10%
(1x)
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.
gastronomie

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

365 Kč
329 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale -10%
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

359 Kč
323 Kč
Moderní česká cukrařina -10%
(1x)
Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá.
gastronomie

Moderní česká cukrařina

449 Kč
404 Kč
Síla přírodní fermentace -10%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

399 Kč
359 Kč
Nakládačka na věčné časy -10%
Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí.
gastronomie

Nakládačka na věčné časy

299 Kč
269 Kč
Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii -10%
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování.
gastronomie

Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii

599 Kč
539 Kč
Jíst a žít -37%
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
gastronomie

Jíst a žít

499 Kč
314 Kč
Chemie na talíři -10%
„Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.“ Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze?
gastronomie

Chemie na talíři

399 Kč
359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 65 položek
1 2 3 .. 7 > >>