Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2021
sci-fi

QualityLand
(1x)
Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete. Ale i v QualityLandu se najdou vadné kousky – dron se strachem z létání nebo bojový robot trpící posttraumatickou stresovou poruchou. A ty všechny má šrotovník Peter Nezaměstnaný nechat zničit. Co když se ale vzepře systému?
sci-fi

QualityLand

314 Kč
3x Vladana a Prasopes Komplet
Úžasná dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. To musíte slyšet!
sci-fi

3x Vladana a Prasopes Komplet

449 Kč
Fakt hustej nářez
(2x)
Volné pokračování bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve.
sci-fi

Fakt hustej nářez

221 Kč
Velké problémy v malém Vietnamu
Volné pokračování knihy Příliš dlouhá swingers party.
sci-fi

Velké problémy v malém Vietnamu

221 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(7x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

494 Kč
Superholky
Existuje spousta příběhů o superhrdinech. Většinou žijí v New Yorku a mají úžasné superschopnosti, které získali fascinujícím způsobem – Superman přiletěl z jiné planety, Spidermana kousl radioaktivní pavouk...
sci-fi

Superholky

196 Kč
2001: Vesmírná odysea
(3x)
Na Měsíci je nalezen záhadný objekt. Důsledky objevu jsou natolik významné, že je kvůli němu vůbec poprvé vyslána lidská posádka hluboko do Sluneční soustavy. Ale ještě než výprava dosáhne cíle, vyskytnou se potíže narůstající do děsivých rozměrů…
sci-fi

2001: Vesmírná odysea

359 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.
sci-fi

Hra o trůny

449 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3