Nejprodávanější audioknihy v roce 2021
ostatní

Mimochodem - 11%
(3x)
Slavný režisér ve svých pamětech nic neskrývá a jeho pohled na vlastní bouřlivé životní osudy nepostrádá humor. Popisuje dětství v Brooklynu, vypráví, jak se těžce protloukal jako komik, provede nás celou svou dlouhou režisérskou kariérou.
ostatní

Mimochodem

404 Kč
359 Kč
Srdce včely má pět komor - 11%
(1x)
Na prahu třicítky se Helen Jukes cítí uvězněná v městském kolotoči kancelářského pletichaření a dočasných adres. Snaží se usadit ve své nové práci v Oxfordu a tu jí dojde, že aby prožila smyslu-plný život naplněný láskou a prací, musí se sama změnit.
ostatní

Srdce včely má pět komor

332 Kč
295 Kč
Doba z druhé ruky - 20%
(6x)
Četba z knihy oceněné Nobelovou cenou za literauru za rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.
ostatní
Ukázky

Doba z druhé ruky

99 Kč
79 Kč
Znovu Provence - 11%
Třetí část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Znovu Provence zavádí čtenáře opět do slunné Provence mezi vinice, lány levandule, dubové lesíky a olivovníkové sady na jihu Francie.
ostatní

Znovu Provence

269 Kč
239 Kč
Muž, který sázel stromy - 11%
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
ostatní

Muž, který sázel stromy

179 Kč
159 Kč
Buď v pogodě - 11%
(1x)

Audioknihu čte Sandra Pogodová, a Jan Kanyza. Mám intenzivní pocit, že zatímco jiní stáli před narozením frontu na chytrost a šikovnost, já jsem se omylem zatoulala ke stánku, kde rozdávali nemotornost a nepoučitelnost.

ostatní

Buď v pogodě

296 Kč
263 Kč
Spánek rozumu plodí příšery - 20%
(1x)

Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Máme se obávat silného státu? A jaký smysl má mýlit se? Pandemie nemoci covid-19 přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“?

ostatní
Ukázky

Spánek rozumu plodí příšery

199 Kč
159 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 11%
(3x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
ostatní

Kdo ví, kde budu zítra

269 Kč
239 Kč
Leonardo da Vinci - 11%

Skutečný obraz největšího génia všech dob poskládaný z jeho tisícistránkových deníkových záznamů

Zůstává nejkreativnějším géniem našich dějin. Jaká tajemství nám může odhalit?

ostatní

Leonardo da Vinci

359 Kč
319 Kč
Navždy Provence - 11%
(2x)
Druhá část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Opět jsme okouzleni vtipným vyprávěním o zdánlivě všedních událostech francouzského venkova, z nichž se rodí umění žít.
ostatní

Navždy Provence

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 204 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>