Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
horory

Prokletí Salemu - 20%
Raný Kingův román Prokletí Salemu buduje dusivou atmosféru hrůzy postupně a v hypnoticky pomalém tempu. Nečekejte happy end, nečekejte jednoznačné rozdělení na dobro a zlo, protože nejhorším zlem není člověku nadpřirozená bytost, ale on sám.
horory
Ukázky

Prokletí Salemu

259 Kč
207 Kč
Podivné historky ze života - 20%
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
horory
Ukázky

Podivné historky ze života

149 Kč
119 Kč
Pan Mercedes - 20%
(1x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
horory
Ukázky

Pan Mercedes

239 Kč
191 Kč
Hellraiser - 20%
(1x)
Franku Cottonovi, požitkáři, jenž vyčerpal veškeré možnosti zábavy v této realitě, se podařilo odhalit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu, který otevírá dveře k absolutním rozkoším jiných sfér.
horory
Ukázky

Hellraiser

180 Kč
144 Kč
Christina - 20%
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
horory
Ukázky

Christina

299 Kč
239 Kč
Lidožrouti z Lízátkova - 20%
(1x)
Lidožrouti z Lízátkova jsou sladce surové bizarro o zvláštních krvelačných bytostech z podzemí, které přes den, kdy jsou dospělí v práci, rafinovaně útočí na nic netušící děti.
horory
Ukázky

Lidožrouti z Lízátkova

160 Kč
128 Kč
Pátá čtvrtina - 20%
Pátá čtvrtina je sbírka hororových povídek, která v češtině poprvé vychází v rozšířené podobě. Obsahuje dvě nově přeložené kapitoly: Udrž hlavu a Majestátní Brooklyn.
horory
Ukázky

Pátá čtvrtina

199 Kč
159 Kč
Rose Madder - 20%
Rose Danielsová se v pouhých osmnácti letech provdala za sadistického policistu-detektiva, který s ní nesmírně brutálně zachází.
horory
Ukázky

Rose Madder

249 Kč
199 Kč
Srovnáno se zemí - 20%
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory
Ukázky

Srovnáno se zemí

169 Kč
135 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 20%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory
Ukázky

Vraždy a jiné zběsilosti

199 Kč
159 Kč
Strážci z hlubin času - 20%
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
horory
Ukázky

Strážci z hlubin času

349 Kč
279 Kč
V temném zrcadle - 20%
(1x)
Nejznámější sbírka klasika hororového žánru obsahuje pět příběhů, které spojuje postava vypravěče, německého okultisty doktora Hesselia, který příběhy předkládá jako zápisky o svých pátráních.
horory
Ukázky

V temném zrcadle

159 Kč
127 Kč
Klenot sedmi hvězd
Strhující dobrodružný příběh plný rituálů a magie vypráví o nadpřirozeném boji, ve kterém se archeologové, vykradači hrobek a mnozí další, kteří se snaží ovládnout Klenot, setkají s tajemným a děsivým osudem.
horory
Ukázky

Klenot sedmi hvězd

179 Kč
Pomoc! Můj brácha je zombík! - 20%

Odhalte tajemství tak děsivé, že vám bude tuhnout krev v žilách! Aničce je dvanáct a má velice zvláštní koníčky. Tak například chová ropuchu, malé černé kotě a vždycky něco připravuje ve svém černém kotlíku.

horory
Ukázky

Pomoc! Můj brácha je zombík!

149 Kč
119 Kč
Prokletí Harrow Lake - 20%
(2x)
O Harrow Lake ví Lola první poslední. Její otec tam natočil Lelka, kultovní hororový snímek. Lola ví, že pod lunaparkem se rozkládají jeskyně, že kvůli sesuvům půdy se zřítil kostel i se hřbitovem...
horory
Ukázky

Prokletí Harrow Lake

249 Kč
199 Kč
Prokletá kaple - 20%
(2x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory
Ukázky

Prokletá kaple

150 Kč
120 Kč
Tramvaj č. 1852 - 20%
Představme si, že v roce 1934 obdrží spisovatel H. P. Lovecraft dráždivou výzvu k napsání povídky pro avantgardní literární časopis Erotesque. Je mu nabídnut velkorysý honorář a příslib, že jeho dílo bude vydáno pod pseudonymem.
horory
Ukázky

Tramvaj č. 1852

150 Kč
120 Kč
Hřbitov bílých králíčků - 20%
Dvacet jedna krátkých povídek, balancujících na hraně uvěřitelnosti a temné mysteriózní hrůzy, vás vyvede z omylu. Většina hrdinů černě škodolibých, tajemných a děsivých příběhů se od běžných čtenářů nijak výrazně neliší.
horory
Ukázky

Hřbitov bílých králíčků

99 Kč
79 Kč
Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky - 20%
(2x)
Miloň Čepelka, umělec mnoha forem psaného, mluveného i zpívaného slova, opět překvapil! Tentokrát k nám přichází coby autor oktetu mistrných hororů.
horory
Ukázky

Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky

140 Kč
112 Kč
Výtah do pekla - 20%
Tvůrce seriálu Kladivo na čaroděje se vrací v páté epizodě, která se tentokrát ponese v ryze hororovém duchu.
horory
Ukázky

Výtah do pekla

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 > >>