Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
horory

Dům u hřbitova - 20%
(4x)
Na hřbitově Bachelor’s Grove stojí zvláštní dům. Mezi místními se povídá, že jej obchází přízrak, a není proto divu, že stavení se téměř každý už léta vyhýbal a k návštěvě lákal pouze uctívače ďábla…
horory
Ukázky

Dům u hřbitova

235 Kč
188 Kč
To - 20%
(3x)
Bylo jich sedm a byli velmi mladí, když se jejich první klopýtnutí změnilo v horor. Jako dospělí se teď rozprchli do světa, aby v něm dosáhli úspěchu a štěstí. Minulost je ale stále živá – živější, než by si přáli...
horory
Ukázky

To

359 Kč
287 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah - 20%
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
horory
Ukázky

Temná věž VI - Zpěv Susannah

230 Kč
184 Kč
Doktor Spánek - 20%
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory
Ukázky

Doktor Spánek

319 Kč
255 Kč
Šest - 20%
Šest přátel vyrazí na hudební festival, aby zavzpomínali na školní léta. Báječně si spolu užívají a baví se, ale jejich pohádka se změní v noční můru, když v blízkém lese dojde k tragédii. Šestice se v návalu paniky rozhodne nekontaktovat policii a celou událost ututlat.
horory
Ukázky

Šest

279 Kč
223 Kč
Země kanibalů - 20%
(3x)
Pětice slovenských vysokoškoláků přilétá do Peru, aby se obeznámila se životem běžných obyvatel, mimo ta nejtypičtější turistická centra.Naši zvídaví a neohrožení dobrodruzi se tak ocitnou v místech, o jakých se jim ani nesnilo.
horory
Ukázky

Země kanibalů

180 Kč
144 Kč
Žhářka - 20%
(1x)
Případy zažehování ohně vůlí (pyrokineze) zaměstnávají mysl laiků i odborníků na celém světě a není divu, že záhadný úkaz neunikl ani pozornosti Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Žhářka

240 Kč
192 Kč
Barva z kosmu - 20%
(1x)
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory
Ukázky

Barva z kosmu

185 Kč
148 Kč
Ostrov Duma Key - 20%
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory
Ukázky

Ostrov Duma Key

249 Kč
199 Kč
Právo nálezce - 20%
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory
Ukázky

Právo nálezce

239 Kč
191 Kč
Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči - 20%

Vražedná jízda začíná, připoutejte se! Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města. Tehdy došlo v místní pizzerii ke čtyřnásobné vraždě.

horory
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

259 Kč
207 Kč
Puls - 20%
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory
Ukázky

Puls

189 Kč
151 Kč
Temná věž VII. - Temná věž - 20%
Temná věž je sedmým a posledním dílem stejnojmenné ságy - epického vyprávění o pistolníkovi Rolandovi z Gileadu a jeho putování k Věži.
horory
Ukázky

Temná věž VII. - Temná věž

330 Kč
264 Kč
Za soumraku - 20%
Co byste dělali, kdyby se váš dosavadní život najednou obrátil vzhůru nohama? Odpověď nabízí třináct strhujících příběhů od mistra hororového žánru, v nichž k takovému nečekanému obratu došlo.
horory
Ukázky

Za soumraku

199 Kč
159 Kč
Závan klíčovou dírkou - 20%
(1x)
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Závan klíčovou dírkou se chronologicky řadí mezi čtvrtý a pátý díl cyklu Temná věž, tedy mezi knihy Čaroděj a sklo a Vlci z Cally.
horory
Ukázky

Závan klíčovou dírkou

200 Kč
160 Kč
Pamatuj na smrt - 20%
(1x)
Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který se k nim léta nehlásil. Cestu k sobě s tátou hledají dost těžko, navíc si musí zvykat na novou školu a ne vždy kamarádské spolužáky.
horory
Ukázky

Pamatuj na smrt

209 Kč
167 Kč
Dům na tekutých píscích - 20%
(1x)
Klíštěk a Polly jsou děti, které se nikdy nesetkaly se svými rodiči, ačkoliv s nimi žijí v jednom domě. Vedou pohodlný život v izolaci, v péči staré chůvy a několika robotických zařízení, ale čím jsou starší, tím víc otázek si kladou.
horory
Ukázky

Dům na tekutých píscích

230 Kč
184 Kč
Temná půle - 20%
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory
Ukázky

Temná půle

259 Kč
207 Kč
Dolanův cadillac - 20%
(1x)
První část rozsáhlého povídkového souboru.
horory
Ukázky

Dolanův cadillac

189 Kč
151 Kč
Beznaděj - 20%
(1x)
Stephen King v Beznaději maluje svým rozmáchlým štětcem apokalyptický souboj mezi Bohem a zlem, mezi šílenstvím a zjevením.
horory
Ukázky

Beznaděj

300 Kč
240 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 > >>