Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
horory

Závoj hrůzy - 20%
Kniha hororových povídek, která rozhodně není nic pro slabé povahy! Za rozbitými okny strašidelného domu probleskne přízračná tvář. Temnota pomalu pohlcuje váš svět a možná vás napadne, co se v ní asi skrývá.
horory
Ukázky

Závoj hrůzy

79 Kč
63 Kč
Chronologie zla - 20%
Chronologie zla je mysteriózní horor zkombinovaný s prvky fantasy a historického románu. Středobodem je zapadlé panství Hroznětín kdesi v západních Čechách.
horory
Ukázky

Chronologie zla

169 Kč
135 Kč
Setkání s tajemnem - 20%
Nová kniha známé astroložky, propagátorky jógy a zdravého stylu života přináší příběhy, jež se skutečně staly autorce nebo lidem, kteří se jí se svými neuvěřitelnými zážitky svěřili.
horory
Ukázky

Setkání s tajemnem

179 Kč
143 Kč
Takový hodný chlapec - 20%
Tři novely vycházející bloggerské hvězdy Ivana Galambici, autora bestselleru „Zážitky rozvedeného muže“, tentokrát s hororovou a krimi tematikou.
horory
Ukázky

Takový hodný chlapec

149 Kč
119 Kč
Čarodějnice z černého lesa - 20%
Sbírka třinácti temně laděných příběhů spisovatele a kreslíře Miroslava Zacpala, odehrávajících se jak v cizině, tak v českých zemích.
horory
Ukázky

Čarodějnice z černého lesa

99 Kč
79 Kč
Čtyři strany mince - 20%
(2x)
Řešení finančních problémů může dopadnout mnohem hůř, než si myslíte.
horory
Ukázky

Čtyři strany mince

169 Kč
135 Kč
Sestřička - 20%

Nenávist je nesmrtelná. Alex si myslí, že posedlost její mladší sestry Kasey starou panenkou je jen bláznivý rozmar. Pak se ale začnou dít další záhadné věci: dveře se samy od sebe otevírají a zavírají, voda na vypnutém vařiči vře.

horory
Ukázky

Sestřička

249 Kč
199 Kč
V duchu Edgara Allana Poea - 20%
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory
Ukázky

V duchu Edgara Allana Poea

249 Kč
199 Kč
Causa Mortis - 20%
Kriminální příběh s prvky hororu objevuje pro českou literaturu dosud neznámé prostředí.
horory
Ukázky

Causa Mortis

109 Kč
87 Kč
Fantom a jiné horory - 20%
Na některých místech v našem světě, dokonce i v dnešní době, přetrvává spící temnota. A není zas tak těžké tam spadnout. V knize najdete čtrnáct povídek, které vyvolávají příjemné mrazení v zádech.
horory
Ukázky

Fantom a jiné horory

89 Kč
71 Kč
Trajekt - 20%
(1x)
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory
Ukázky

Trajekt

199 Kč
159 Kč
Černý pavouk - 20%
Jeremias Gotthelf (1797–1854) je považován za nejvýznačnějšího švýcarského prozaika před Gottfriedem Kellerem. Nejvíce jsou oceňovány jeho povídky a kratší román Černý pavouk. Ten vypráví o hrůzách na švýcarské vesnici před několika sty lety.
horory
Ukázky

Černý pavouk

169 Kč
135 Kč
Temnota a jiné horory - 20%
Možná jste se jako děti báli tmy. A někde v hloubi duše víte, že jste k tomu měli zatraceně dobrý důvod! Za nocí, když odbíjí půlnoc a skomírají plamínky svíček, se naše nejtajnější sny mění v noční můry...
horory
Ukázky

Temnota a jiné horory

79 Kč
63 Kč
2x mistři klasického hororu - 20%
V tajemném Údolí kouzelníka, kam se obávají vkročit i otrlí beduíni, spí v nepřístupné hrobce královna Tera, panovnice z thébské dynastie.
horory
Ukázky

2x mistři klasického hororu

179 Kč
143 Kč
Číslo se smrťákem - 20%
Rozhrňte oponu, a potkáte vraha. Titulní povídka sbírky vám prozradí, co máte dělat, když vám jeho kroky přetnou cestu hned dvakrát v životě. Fantasy s prvky hororu.
horory
Ukázky

Číslo se smrťákem

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 75 položek
<< < 1 2 3 4