Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
česká

Majonéza k snídani - 20%
(1x)

Láska není příčinou vztahů, ale jejich důsledkem Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku.

česká
Ukázky

Majonéza k snídani

279 Kč
223 Kč
Odvaha ke svobodě - 20%
(1x)
Knižní rozhovor v šestnácti kapitolách sleduje životní osudy Jana Sokola, jeho reflexe společenského dění a myšlenkové zrání. Dotýká se studia biblistiky, Nietzscheho díla, setkání s Janem Patočkou i v českém prostředí méně známých personalistů.
česká
Ukázky

Odvaha ke svobodě

249 Kč
199 Kč
Němci - 20%
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
česká
Ukázky

Němci

259 Kč
207 Kč
Manželské zrcadlo
(1x)
Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé rady pro život vdané ženy a také poučné příběhy.
česká
Ukázky

Manželské zrcadlo

199 Kč
Pierot, Na krev - 20%
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
česká
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
158 Kč
Chaloupky
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
česká
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
Dryák - 20%
(1x)
Přemyslovské Trojkrálovství stojí na osudové křižovatce – buď přijme nadvládu námořních velmocí Anglie a Holandska a zůstane jen druhořadou kontinentální mocností, nebo je vyzve na souboj pomocí novou bojovou látkou vyzbrojeného loďstva.
česká
Ukázky

Dryák

248 Kč
198 Kč
Povídky a jedna báseň - 20%
(5x)
Moje třetí knížka povídek vás má svým názvem oklamat, že se jedná o skvělé čtení. Proto jsem jejího grafika ponoukl, aby spojka "a" byla na obálce nenápadná. Pravda je, že obsahuje povídky různého ladění.
česká
Ukázky

Povídky a jedna báseň

212 Kč
170 Kč
Tyhle fragmenty - 20%
(2x)
Roční období se střídají a životy běží. Povídková sbírka Biancy Bellové zachycuje fragmenty lidských osudů, jsou to výseky jednotlivých životních příběhů, v nichž jsou často ony osudy obsaženy vlastně kompletně.
česká
Ukázky

Tyhle fragmenty

229 Kč
183 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
česká
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Tiché roky - 20%
(29x)
Román od autorky bestselleru Hana. Kolik toho víme o svých nejbližších?
česká
Ukázky

Tiché roky

259 Kč
207 Kč
Slepá mapa - 20%
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
česká
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
207 Kč
Zvuky probouzení - 20%
(3x)
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
česká
Ukázky

Zvuky probouzení

199 Kč
159 Kč
Underground: Revoluce - 20%
(2x)
Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta.
česká
Ukázky

Underground: Revoluce

299 Kč
239 Kč
Kapitán - 20%
(1x)
Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – všichni vybavení tou nejmodernější a nejničivější technikou, postupují do Pustiny na území, kam lidská noha už stovky let nevstoupila.
česká
Ukázky

Kapitán

259 Kč
207 Kč
Neviditelní
(9x)
Před třiceti lety prosadila skupinka mocných Velký reset. Zdůvodnila ho tím, že je třeba zabránit chaosu, ničení planety, dát všem stejná práva a odstranit chudobu, neboť spravedlivé je, aby nikdo nevlastnil nic.
česká
Ukázky

Neviditelní

199 Kč
Hotýlek - 20%
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
207 Kč
Ostrov šedých mnichů - 20%
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

česká
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
239 Kč
Cestou špendlíků nebo jehel - 20%
(6x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

česká
Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

169 Kč
135 Kč
Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
česká
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>