Nejprodávanější tituly v roce 2021
detektivky

Nejchladnější dívka ve Městě chladu - 11%
(1x)
Nejchladnější dívka ve Městě chladu, román světově uznávané spisovatelky Holly Black, je originálním příběhem o hněvu a pomstě, o vině a strachu, o lásce a pohrdání.
detektivky

Nejchladnější dívka ve Městě chladu

359 Kč
319 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese - 20%
Dvojici Sherlock Holmes, geniální detektiv a James Watson, jeho věrný přítel - není třeba dlouze představovat. ...
detektivky
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese

199 Kč
159 Kč
Slzy - 20%
Nový detektivní román ze série SID s názvem Slzy letí ke čtenářům. Pod názvem Slzy se skrývá napínavý příběh vysokoškolačky Lucie. Občas ji potkají nebezpečné události, které by vtiskly slzy do očí mnohým lidem.
detektivky
Ukázky

Slzy

129 Kč
103 Kč
Správná pětka a zloději - 11%
Pětka se znovu setkává s Kutilem a jeho opičkou Nezbedou.
detektivky

Správná pětka a zloději

206 Kč
183 Kč
Stmívání na východě
Román „Stmívání na východě“ je třetím dílem vojenské trilogie z doby pozdního socialismu v ČSSR, dějově navazuje na první díl „Přijímač“.
detektivky

Stmívání na východě

179 Kč
Diagnóza F.10.2 - 20%
Jednoho letního dne je u rybníka poblíž psychiatrické kliniky nalezena zavražděná pacientka z protialkoholického oddělení. Kapitán Blažej a jeho společník poručík Klement rozplétají tajemství tiché, mladé ženy i manželský čtyřúhelník.
detektivky
Ukázky

Diagnóza F.10.2

129 Kč
103 Kč
Dívka v ohni
Když teroristé za pomoci dronu způsobí pád letadla, které se zřítí na jedno z nejrušnějších londýnských obchodních center, rozběhne se řetězec událostí, které zasáhnou jak viníky, tak i nevinné.
detektivky

Dívka v ohni

89 Kč
Chrámová věž - 11%
Richard Pokora je talentovaný mladý vědec, který získal prestižní ocenění již jako student. Má proto příležitost dál pracovat na svých vědeckých objevech ve významném výzkumném centru v Paříži.
detektivky

Chrámová věž

251 Kč
223 Kč
Jedenáct smrtelných hříchů - 11%
Zní to sice cynicky, ale pravda zůstávala pravdou: mrtvému to slušelo.
detektivky

Jedenáct smrtelných hříchů

233 Kč
207 Kč
Kamenná opice - 11%
(1x)
Je jako přízrak… kde se ukrývá? K přístavu na Long Islandu se blíží velká čínská nákladní loď s uprchlíky a lidskými otroky. Americkým úřadům se podařilo zjistit, že na palubě se nachází i mezinárodně hledaný zločinec zvaný Duch, a požádaly o spolupráci věhlasného detektiva Rhyma a jeho asistentku Sachsovou.
detektivky

Kamenná opice

341 Kč
303 Kč
Klikatá cesta - 11%
(1x)
Cesta ke spravedlnosti dokáže být někdy hodně klikatá.
detektivky

Klikatá cesta

341 Kč
303 Kč
Minulosti neutečeš - 11%
Pět červených svíček na dortu.
detektivky

Minulosti neutečeš

359 Kč
319 Kč
Morušový strom - 47%
(1x)
Rok 2004. Na severu země dojde k sérii vražd, jejichž oběťmi jsou starší muži. Pavel Werens, mladý novinář jednoho z varšavských deníků, dostane úkol o těchto otřesných událostech napsat reportáž.
detektivky

Morušový strom

238 Kč
127 Kč
Nezvěstní - 11%
Hester Thursbyová se rozhodla už dále nepátrat po lidech. Před několika měsíci se totiž zapletla do případu plného násilí a tato traumatická zkušenost ji poznamenala natolik, že bojovala s pocitem viny i pochybnostmi o sobě samé. Ostrov Finisterre ležící u pobřeží státu Maine je odlehlý a nevlídně krásný – turisté ho sice rádi vyhledávají, ale obvykle na něm moc dlouho nezůstanou. Ovšem ne každého návštěvníka na ostrově vítají. V polorozpadlém viktoriánském domě se totiž zabydlela skupina podivných squatterů a narkomanů. A pak se ztratil malý chlapec. Ačkoli se nakonec zase živý a zdravý našel, začali být místní podezřívaví. A pak zmizelo další dítě. Hester přijíždí na ostrov poté, co dostala zvláštní zprávu, a zrovna ve chvíli, kdy se jeho obyvatelé vypořádávají s následky ničivé bouře. A vraždou, kterou objeví právě Hester. Hester si tento zločin spojí s nezvěstnými dětmi. A když začne rozplétat tajemství ve středu malého společenství, narazí na hluboko zakořeněnou zášť… Nezvěstní jsou po Chatě u jezera druhou knihou z mysteriózní série se svéráznou knihovnicí Hester Thursbyovou.
detektivky

Nezvěstní

359 Kč
319 Kč
Tajemné jezero Viared - 20%
Detektiv Kjelsson se vrací. Na mostě přes Öresund bylo nalezeno mrtvé mužské tělo. Při ohledání se zjistilo, že se jedná o dánského občana. Proto zdejší policejní ředitelství okamžitě informovalo dánskou stranu, která vyslala do Švédska svůj tým...
detektivky
Ukázky

Tajemné jezero Viared

120 Kč
96 Kč
Temná věž IV. - Čaroděj a sklo - 11%
Čtvrtý díl série Temná věž.
detektivky

Temná věž IV. - Čaroděj a sklo

432 Kč
384 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah - 11%
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
detektivky

Temná věž VI - Zpěv Susannah

324 Kč
288 Kč
Tři opice - kriminální povídky - 20%
(2x)
Zlo má mnoho tváří. V kriminálních povídkách policisty Davida Urbana se potkáváme se sériovým vrahem, který u svých obětí zanechává figurku tří opic. S policistou, který má v popisu práce chránit, ale dělá opak.
detektivky
Ukázky

Tři opice - kriminální povídky

199 Kč
159 Kč
Delirium nevinnosti - 11%
Píše se rok 1975. Ve své luxusní vile je chladnokrevně zavražděn vysoký činitel ministerstva vnitra. O pár dní později je v okolí Botiče nalezena mrtvola pohřešované prominentní prostitutky.
detektivky

Delirium nevinnosti

269 Kč
239 Kč
Do posledného dychu - 20%
(1x)
Malo to byť tvoje vysnívané rande. Namiesto toho si obeťou... Kto sa skrýva za falošnými profilmi na facebooku a láka naivné mladé ženy na schôdzku? A ako Erika chytí vraha, ktorý vlastne existuje len virtuálne?
detektivky
Ukázky

Do posledného dychu

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 50 > >>